آخرین خبرتورم بخش‌ خدمات به ۵۶ درصد رسید
1بازدید
۲۱۵

پنج گل برای دو دیدار رفت و برگشت؛

رئال بایرن را گلباران کرد، رکوردها راشکست و فینالیست شد+ویدئو

مدافع عنوان قهرمانی در دو دیدار رفت و برگشت پنج گل دریافت کرد و حتی نتوانست یک بار هم دروازه رئال را باز کند. در این شرایط چه اهمیتی دارد که 70 درصد زمان بازی توپ زیر پای بازیکنان شما باشد، وقتی نمی‌تواند حتی یک گل به ثمر برساند؟ این پرسشی است که بایرنی‌های مدت‌هاست از پپ می‌پرسند.

رئال بایرن را گلباران کرد، رکوردها راشکست و فینالیست شد+ویدئو
رئال بایرن را گلباران کرد، رکوردها راشکست و فینالیست شد+ویدئو
یک ‌سال پس از اینکه بایرن یوپ هاینکس در بازی برگشت چهار گل به بارسای تیتو ویلانوا زد تا خبر از پایان عصر بارسا بدهد، بایرن پپ گوآردیولا با‌‌ همان سبک آشنای بارسایی‌اش چهار گل از رئال در خاک آلمان دریافت کرد تا هواداران متعصب بایرن همچنان بر صداقت ادعای خود پافشاری کنند که تیکی‌تاکای اسپانیای پپ به درد بایرن نمی‌خورد و‌‌ همان بهتر که هاینکس نسخه‌اش را پیچید.

به گزارش «تابناک»، برای تماشاگران بایرن مهم نیست که آن‌ها دو ماه مانده به پایان رقابت‌ها، قهرمان بوندسلیگا شده‌اند، هاینکس هم این نتیجه را کسب کرده بود. برایشان مهم نیست که به فینال جام‌حذفی رسیده‌اند، چون در آلمان تا اراده کنند یکی دو جام را ضمیمه پرونده‌شان کرده‌اند. برایشان مهم نیست که در مقابل رئال ۷۰ درصد بازی را ‌داشته‌اند. آن‌ها تنها به حضور در فینال و تکرار قهرمانی فکر می‌کردند. آن هم درسالی که منچس‌تر و بارسا افول کرده‌اند و همه چیز مهیای پایه‌گذاری امپراطوری بایرن بود. تیمی که بیش از یک دو جین ستاره در اختیار دارد بازیکنی در بوندس‌لیگا نیست که شهرتی کسب کرده باشد و صید تور آن‌ها نشده باشد.

اما با همه این‌ها، آن‌ها امشب چهار گل در خانه خود از رئال دریافت کردند تا یکی از سنگین‌ترین شکست‌های تاریخ خود را در یکی از آماده‌ترین دوران ورزشی‌شان متحمل شوند.
این درست که مانوئل نویر امشب اصلا در شرایط آرمانی نبود و ریبری دیگر فوتبال‌زده شده است؛ اما شاید مهم‌ترین عامل شکست بایرن را باید در اندیشه مربی این تیم دید.

پپ گوآردیولا که چند سال پیش با دوست فقیدش، تیتو ویلانوا دروازه‌های جدیدی را رو به فوتبال دنیا گشود، بعد از به بن‌بست رسیدن اندیشه‌هایش در بارسای رویایی، راهی بایرنی شد که کسب موفقیت حداقلی در آن تضمین شده بود. آن‌ها در اولین روزهای فرودین ماه امسال، پیش پیش قهرمانی بوندسلیگا را جشن گرفتند. اما آزمون بزرگ او و تیمش در رقابت‌های معتبر جام باشگاه‌های اروپا بود که نتوانستد از پس رئال آنجلوتی برآیند و در پای فینال از رسیدن به آن بازماندند.

رئالی‌ها که در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه پنج بر صفر راهی فینال لیسبون شدند با چهار گل این بازی تعداد گل‌های زده خود در یک فصل جام باشگاه‌های اروپا را به ۳۷ گل رساندند ورکورد ۳۵ گل بارسا را شکستند. کریستیانو رونالدو هم با به ثمر رساندن دو گل در این بازی تعداد گل‌های زده خود را به ۱۶ گل رساند و رکورد پیشین را که با ۱۴ گل در اختیار مسی بود شکست. حالا یک رئال آماده با رکورد شکنی‌های فراوان منتظر دیدار فردا شب آتلتیکو و چلسی تا حریف خود در فینال را بشناسد.

بسیار روشن است که آن‌ها اتلتیکوی جوان و جسور را به چلسی زشت مورینیو که با یک اتوبوس پارک شده مقابل دروازه‌اش به میدان می‌آید ترجیح می‌دهند. اینجور حداقل رویای پادشاه اسپانیا برای برگزاری یک فینال مادریدی در خاک پرتغال محقق می‌شود.

ترکیب بایرن مونیخ:

مانوئل نویر، فیلیپ لام، جرمی بوآتنگ، دیوید آلابا، دانته، آرین روبن، باستین شون اشتایگر، فرانک ریبری، تونی کروس، مانوئل مانجوکیچ، توماس مولر

سرمربی: پپ گوآردیولا

ترکیب رئال مادرید:

ایکرکاسیاس، سرخیو راموس، پپه، فابیو کونترائو، دنیل کاروخال، ژاوی آلونسو، لوکا مودریچ، گرت بیل، آنخل دی‌ماریا، کریستیانو رونالدو، کریم بنزما

سرمربی: کارلو آنجلوتی

گزارش بازی:

۰۰:۰۰ بازی با یک دقیقه سکوت به احترام درگذشت تیتو ویلانوا و وجادین بوسکو مربی‌های سابق و اسبق دو تیم بارسلونا و رئال آغاز شد.

۰۱:۰۰  بازی تازه شروع شده بود که صحنه‌ای مشابه تک گل بازی رفت رخ داد؛ اما نویر با خروج بموقعش مانع رسیدن پاس دی‌ماریا به بنزما شد.

۰۹:۰۰  شاید اگر زلاتان ابراهیمویچ پیراهن رئال را بر تن داشت، می‌توانست رئال را در این دقیقه صاحب یک گل زیبا کند. ضد حمله رئال با خروج نویر همرا بود و توپی را که او با سر دفع کرده بود در میانه‌های زمین بایرن به گرت بیل رسید؛ اما او نتواست از خالی بودن دروازه بایرن استفاده کند و دروازه را باز کند.

۱۶:۰۰  کرنر زیبای لوکا مودریچ روی سر سرخیو راموس فرود آمد تا مدافع پیش‌تاخته رئال، آلیانس‌آره‌نا را به سکوت فرو ببرد. گل رئال کار بایرن را سخت کرد. باواریایی‌ها برای صعود باید سه گل به ثمر برسانند و هیچ گلی هم نخورند.

۱۷:۰۰  تکل عجیب دانته روی پای رونالدو نخستین کارت زرد را از جیب داور بازی خارج می‌کند تا مدافع بایرن را جریمه کند.

۲۰:۰۰  روی یک ضربه شروع مجدد آنخل دی‌ماریا یک بار دیگر توپ را روی سر سرخیو راموس کاشت تا او یکبار دیگر توپ را به تور دروازه بارن بدوزد. راموس شبی را برای درخشش انتخاب کرده که مانوئل نویر تا اینجای بازی یکی از بدترین بازی‌هایش را ارائه داده است.

۲۵:۰۰  همکاری فیلیپ لام و فرانک ریبری می‌رفت بایرن را به یک گل برساند که ضربه ریبری از کنار دروازه رئال بیرون رفت.

۳۴:۰۰  بایرن در تیمه نخست در هم کوبیده شد. رونالدو روی یک ضد حمله و با همکاری بنزما و بیل صاحب یک موقعیت مناسب شد تا پانزدهمین گل خود در لیگ قهرمانان اروپا را به ثمر برساند.

۴۰:۰۰  ضربه کاشته آرین روبن راهی به دروازه رئال نداشت. بایرنی‌ها پس از دریافت سه گل خیلی شتابزده بازی را دنبال می‌کنند.

پایان نیمه نخست با برتری سه بر صفر رئال برابر بایرن

۵۶:۰۰  بایرن در نیمه دوم آمده بود جبران کند؛ اما مگر پاسکاری‌های مدام آن‌ها اجازه می‌داد. دقیقه ۵۶ یکی از آن صحنه‌هایی بود که روی پاس‌های فراوان بایرنی‌ها فیلیپ لام توانست فرانک ریبری را در موقعیت گلزنی قرار دهد؛ اما توپ ریبری راهی به دروازه کاسیاس نداشت.

۶۰:۰۰  فرانک زیبری یک‌تنه به دفاع رئال زد و با جا گذاشتن چند نفر ضربه‌‌ای ‌راهی دروازه کاسیاس کرد که البته توپ به‌ آسانی در اختیار دروازه‌بان مطمئن رئال قرار گرفت.

۶۴:۰۰  این تونی کروس بود که شانس خود را روی ضربات ‌آزمود اما شوت سنگین او هم راهی به دروازه نداشت.

۹۰:۰۰  در آخرین دقیقه بازی روی یک ضربه کاشته و با عبور دادن توپ از زیر پای مدافعان بایرن رونالدو گل چهارم رئال و شانزدهم خود را به ثمر رساند تا کار بایرن یکسره شود.

۹۰:۰۰+۰۲  ضربه کاشته آلابا آخرین شانس بایرن برای گشودن دروازه کاسیاس بود که البته به نتیجه نرسید.

پایان بازی با برتری چهار بر صفر رئال در این بازی و برتری پنج بر صفر این تیم در مجموع دو بازی.
رئال فینالیست شد و حریف این تیم در بازی پایانی فرداشب از میان چلسی و اتلتیکو مشخص می‌شود.


Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۱۱:۰۱

estighlal

amiri۱۳۹۳/۰۲/۱۶ ۱۰:۴۲

ladesima ma darim miayim

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۲ ۱۸:۵۹

فقط مس کرمون

kiarash۱۳۹۳/۰۲/۱۲ ۱۴:۲۶

فقط رئال مادرید

حسین۱۳۹۳/۰۲/۱۱ ۱۸:۳۲

گواردیولا بعد از این همه سال مربیگری هنوز نفهمیده تیمی می بره که گل بیشتری بزنه نه اینکه پاسکاریش بیشتر باشه!! تورو خدا ببینید چه طوری با این تیکی تاکای مسخره اش بایرن رو نابود کرد.

khakhs۱۳۹۳/۰۲/۱۱ ۱۲:۱۱

فقط استقلال!

ایرانی۱۳۹۳/۰۲/۱۱ ۱۱:۵۹

خوب بلایی بر سر این آلمانی های مغرور آوردند

Ice۱۳۹۳/۰۲/۱۱ ۱۱:۱۸

تابناک جان - والا من از هر 10 تا نظری که میذارم یکیش رو هم نشون نمیدین - اما این که هر دقیقه 10 بار گفته " فقط تراکتور " همه رو نشون میدین - بی انصافیه!

شهروند۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۲۳:۱۸

جالبی فوتبال به هممینه دیگه برد و باختهای غیر قابل پیش بینی. درود به هر دو تیم. در ضمن در فوتبال احتمال زد وبند هم هست .

باران۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۲۲:۵۲

فقط رئال مادرید وتو رئال فقط کریستیانو رونالدوعشقه

مانى۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۲۲:۱۵

رال مادريد

بارسایی۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۲۰:۵۶

دستتون درد نکنه انتقام مارو از بایرن گرفتین

رضا۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۸:۵۶

خیلی عجیبه تابناک محترم . خیلی وقتا شده نطرات کاملا منطقی و صحیح را حذف میکنید و نمایش نمیدید ولی این یارو 22 بار فقط تراکتور را نوشته و شما هم با کمال لذت ؛ حرف بی معنی این دلقک را نمایش دادین .شایدم کار خودتونه

علیرضا۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۸:۴۶

فقط رونالدووووووووووووووووووووووووووووو مسی از تلویزیون ببینه بازیا رو

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۸:۰۳

ای ول

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۶:۳۸

از يارانه‌ها چه خبر؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۶:۱۷

بازی محشــــــــــــری بود

مهران۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۵:۴۸

اگه شما از بازی و نحوه ی تاکتیک های مورینیو و تیم چلسی خوشتون نمیاد دلیل نداره توهین کنید مطمئن باشید چلسی با همین شیوه ی زشت اتوبوسی البته به قول شما قهرمان میشه...

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۴:۰۵

تيم فقط شهرداري ياسوج. بازيكن فقط نجاتي. بايد مستقيما از طرف فيفا يه جفت كفش طلايي بهش بدن

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۳:۴۸

فقط رئال مادرید

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۳:۳۸

رئال اردبیل با مربیگری چارلز غلامحسین پیروانی

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۳:۰۵

تبریک فقط مادرید

یه رئالی۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۲:۵۹

سلام.اصلا فکرشو می کردی که رئال 5 بزنه؟اونم به بایرن مونیخ؟ حالا شانسلونا شانس اورد که نیومد فینال.

مهدی۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۲:۴۹

لیورپول پرسپولیس رئال اتلیکو وفقط انها قهرمانند

امیر۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۲:۲۴

آقای فردوسی پور اسم تراختور میاد چرا میخند!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۱:۴۸

چلسی برودبه فینال مبینید فوتبال چی مشخص میش آنجلوتی بهتر یامورینیو دفاعی بازی کردن چلسی یاضدحمله های رِئال

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۱:۲۲

مگه تاكتور هنوز توليد مي شه

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۱:۲۰

توهین و تعصب بیخود زشته

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۰:۵۸

حالم بهم خورد از این همه تعصب( تراختور)!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۰:۵۶

فقط کمباین.

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۰:۱۱

اگه اینی که ما میبینیم فوتباله بازی که در ایران بهش فوتبال میگن چیه ؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۲۳:۰۲

مسابقه قلیان کشیه

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۲۲:۴۶

فقط المان

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۶:۴۷

گل کوچیک

تات۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۰:۰۱

فقط ورزش و سلامتی

م ه د ی۱۳۹۳/۰۲/۱۱ ۰۰:۰۸

Only just

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۲۲:۴۶

فقط المان

محمد۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۰:۰۰

يه نكته كه بايد خدمت دوستان بگم :
جناب آنجلوتي يه تئورسين قوي فوتباله كه كتاب هم در اين زمينه نوشته و تدريس هم داشته و افرادي مثل گوارديولا در حكم شاگردهاي ايشان هستند.
بايرن يه چيزي حدود 1000 پاس داد ولي رئال با تفكر آنجلوتي فضاها را بسته و با ضدحملات كوبنده بايرن رو در هم كوبيد.
به عنوان مثال در خصوص گل سوم تعداد پاس هاي داده شده تا زمان گل شدن به 10 تا هم نرسيد و اين علم فوتباله نه تيكي تاكاي گوارديولا. بارسلونا هم با اين شيوه امثال نتايج جالبي كسب نكرد و اگر هم داشت مديون نبوغ امثالي مثل مسي - ژاوي - نيمار و غيره بود.
شعار آنجلوتي : فوتبال 90% قدرت بدني و 10% تاكتيك.

امیرحسین۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۰۹:۵۰

امیدواریم چلسی به فینال بره و انتقام بایرن رو بگیره

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۰۹:۴۸

فقط تراختور
فقط تراختور
فقط تراختور
فقط تراختور

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۲۲:۴۶

فقط المان

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۰:۵۶

فقط تیلر.

رضا۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۰۹:۳۱

فولاد خوزستان سروره به همه تیمهای ایران.اول فولاد دوم نفت مسجدسلیمان و سوم استقلال خوزستان

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۰۹:۱۲

تيم فقط كابل يونايتد

نقی معمولی۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۰۹:۰۹

فدااااااااااااااااائی داری رئال

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۰۹:۰۶

علت باخت بایرن این بود که با شیوه اسپانیایی میخواست اسپانیاییها رو شکست بده

برتر1364۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۰۹:۰۱

فقط سپاهان اصفهان و رئال مادرید

تراختورچی۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۰۸:۴۰

دیروز وقتی فرزندان هیتلر عاریایی یکی یکی سوراخ میشدن ماهم یه قهقه های می کشیدیم و میخندیدیم..خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
بعضی از مردم طوری طرفدار بایرن بودن که اینقدر طرفدار پرسپلیسشان نبودند. یکی میگفت برد بایرن یعنی بردن ایران!!!! یعنی قصار ترین جمله تاریخ!!!

پرسپولیسی۱۳۹۳/۰۲/۱۲ ۲۱:۰۵

عزیزم اسپانبایی ها هم آریایی هستند. نیمی از جمعیت اروپا آریایی هستند ، مردم برزیل و ارژانتین و هند و ایران و امریکای شمالی هم آریایی اند، جهان در دست اریایی هاست

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۴:۱۹

عزیز دل برادر کسی که نمیدونه آریایی رو چه جوری مینویسن بهتره بره راجع به همون تراکتور و... صحبت کنه

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۲:۱۲

این چیه تابناک ؟ حذفش کن واقعا شرم آوره

سعید۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۰۸:۳۷

بازی قشنگی بود...آخ ک چقد دلم واسه بازی زیدان فیگو روبرتو کارلوس رونالدو بکهام باتیستوتا آنری دل پیرو توتی مالدینی نستا افنبرگ کان اشمایکل و....تنگ شده...الانم بازیا قشنگه ولی اون فوق ستاره ها کجا اینا کجا؟ تو یه بازی ده تا مدعی توپ طلا میدیدی:)

فوتبال بلد۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۴:۱۵

الان هم داريم ديگه رونالدو.مسي.زلاتان.نيمار.مانيل.كاسياس.لام.شوايني ووووو

محمد۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۱:۳۹

بیدار شو بیدار شو سعید ...... الان سال 2014 اون بازیکنها که میگی به تاریخ پیوستن دیگه بر نمیگردن پاشو برو سر کارت دیرت شد

محمد۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۰۸:۳۰

فینال رئال2 - چلسی1 قهرمانه

تراختور۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۰۸:۲۸

می گن آنجلوتی بعد رئال می خواد سرمربی تراختور بشه!

احمد۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۰۸:۲۶

واقعا رونالدو یه اعجوبه است نظیر اون تو دنیا پیدا نمیشه

رضا احمدی۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۰۸:۲۵

فقط تراختتتووور

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۵:۲۵

فقط المان

امید۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۰۸:۲۰

فقط فولاد بی حاشیه

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۰۸:۱۳

تراختور یعنی چه این همه تکرار شده؟؟؟؟؟؟

علی۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۰۸:۱۱

من فک کنم این که می نویسه فقط تراکتور خود ادمینه چون آدم عادی نمیتونه در هر 3 ثانیه یه بار بنویسه فقط تراکتور

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۰۸:۰۹

چيرا وختي نشون ميداد درصدو...........

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۱ ۰۰:۰۵

بیشتر از صد درصده!!!!

مهدی۱۳۹۳/۰۲/۱۱ ۰۰:۰۴

چیرا وختی نشون میداد درصدارو اقای فردوسی پور میخند؟؟؟
چرااااا؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۵:۲۵

فقط المان

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۰ ۱۱:۳۴

مرتیکه مریض روانی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.