آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
3بازدید

نرخ جدید کرایه‌ها از ۱۶ اردیبهشت اجرا می‌شد

استاندار تهران با اشاره به اینکه مصوبه شورای شهر در خصوص افزایش کرایه‌های حمل و نقل از ۱۶ اردیبهشت در تهران عملیاتی خواهد شد، گفت: در حال حاضر برنامه‌ای برای ثبت‌نام مسکن مهر در استانداری پیش‌بینی نشده است.

به گزارش فارس، ‌سید حسین هاشمی استاندار تهران در حاشیه دومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان تهران که صبح امروز با حضور اعضاء برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ‌نرخ‌های جدید حمل و نقل در شهر تهران از 16 اردیبهشت ماه اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه هیچگونه تغییری در مصوبه شورای شهر در خصوص نرخ جدید حمل و نقل عمومی اعمال نخواهد شد، گفت:‌ کرایه‌ها در همان اساس و طبق مصوبه شورا انجام می‌پذیرد.

استاندار تهران در پاسخ به این پرسش که آیا در آینده نرخ‌های کرایه‌های حمل و نقل تغییر پیدا می‌کند یا خیر، گفت: ‌اگر بخواهیم این کار را صورت بدهیم از طریق شورای شهر و مراحل قانونی انجام بپذیرد.

هاشمی در پاسخ به این پرسش که آیا در فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها دولت حمایتی را از رانندگان انجام خواهد داد یا خیر، گفت: بزودی برنامه‌های این بخش برای حمایت از رانندگان عمومی از جمله اتوبوس و مترو اعلام خواهد شد.

استاندار تهران در پایان گفت:‌ در حال حاضر برنامه‌ای برای ثبت‌نام مسکن مهر در تهران نداریم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.