آخرین خبراز مهاجرت معکوس تا ساخت پلتفرم هوش مصنوعی
0بازدید

اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه سوریه

وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه در بیانیه ای از اعمال تحریم های جدید واشنگتن علیه دولت سوریه و شش نفر از مسئولان بلندپایه این کشور خبر داد.

وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه در بیانیه ای از اعمال تحریم های جدید واشنگتن علیه دولت سوریه و شش نفر از مسئولان بلندپایه این کشور خبر داد.

به گزارش نامه نیوز به نقل از پایگاه خبری «ایلاف»، آمریکا روز پنجشنبه تحریم های جدیدی را علیه دولت سوریه و چندین نفر از مسئولان سوریه و پالایشگاه نفتی آن و همچنین بانک روسی در مسکو اعمال کرد.

در همین ارتباط، وزارت خزانه داری آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد که این تحریم های شش نفر از مسئولان بلندپایه دولت سوریه از جمله سرهنگ "بسام حسن"، مشاور بشار اسد در امور استراتژیک را شامل می شود.

این تحریم ها همچنین علیه بانک روسی تبیمبانک که مقر آن در مسکو است و همچنین میخائیل گاگلویف مدیر اجرایی این بانک به دلیل پرداخت نقدی میلیون های دلاری آن به بانک مرکزی سوریه و شرک بازاریابی نفت سوریه "سیترول" اعمال شد.

دیوید کوهن، معاون وزیر خزانه داری آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد: تحریم هایی که امروز علیه دولت سوریه و مسئولان آن اعمال شده است در چارچوب تلاش های وزارت برای اعمال فشارهای بیشتر علیه دولت سوریه از طریق جلوگیری از ورود این کشور به عرصه نظام مالی جهانی است.

وی در ادامه افزود: ما به تحریم های شدید علیه افراد و حامیان نظام سوریه پایبند هستیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.