آخرین خبرقطر: ایران و آمریکا پیشنهادهای توافق را بررسی می‌کنند
3بازدید

قرصی که خاطرات بد را پاک می‌کند

دانشمندان دریافته اند دارویی که برای درمان ام اس استفاده می شود می تواند راه را برای عرضه قرصی که خاطرات بد از ذهن پاک کند، هموار سازد.

دانشمندان دریافته اند دارویی که برای درمان ام اس استفاده می شود می تواند راه را برای عرضه قرصی که خاطرات بد از ذهن پاک کند، هموار سازد.

به گزارش مهر پژوهشگران دریافته اند موش هایی که داروی «فینگولیمود» مصرف کرده اند آن دسته از خاطرات مرتبط با رویدادهای دردناک را از ذهن خود پاک کرده اند.

داروی فینگولیمود دارای تایید اداره نظارت بر غذا و داروی آمریکا (FDA) برای درمان ام اس است.

اگر تاثیرات این دارو در مورد انسان نیز تایید شود، می تواند گزینه های درمانی جدیدی برای مبتلایان به استرس های پس از تروما، اختالات غذا خوردن و ترس فراهم کند.

فینگولیمود که در حال حاضر به شکل قرص و با برند «گیلنیا» در بازار موجود است اشکال خفیف «ام اس» را با سرکوب سیستم ایمنی درمان می کند.

«سارا اشپیگل» از دانشگاه «مشترک المنافع ویرجینیا» در ریچموند و همکارانش دریافته اند: این دارو همچنین می تواند مانع از فعالیت آنزیمی موسوم به «histone deacetylase» شود که پروتئین ضروری برای تنظیم بیان ژن است.

وقتی فینگولیمود به موش ها داده شد از موانع خونی مغز گذشت و توانست به سرعت خاطرات موجود مرتبط با ترس را فرو بنشاند.

محققان در آزمایش این دارو، این موش ها در محفظه ای قرار دادند که پاهایشان در معرض شوک الکتریکی ملایمی بود. این موش ها وقتی به قفس معمولی خود بازگردانده شدند بی تحرک باقی ماندند؛ رفتاری که دانشمندان آن را نشان دهنده سطح اضطراب موش ها می دانند.

این بی تحرکی یا انجماد که درواقع واکنش ترس در موش ها است و نشان دهنده خوبی از حافظه محسوب می شود . واکنشی که به سرعت پس از مصرف دارو از بین رفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.