آخرین خبرتهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ
1بازدید

یارانه زوج‌های جوان در برزخ بلاتکلیفی

زوج‌های جوان که به منظور تشکیل خانوار جدید از خانوار قبلی جدا شده‌اند، در بلاتکلیفی یارانه‌ای قرار دارند، در عین حال با وجود تلاش‌های مکرر، مسئولان در این باره پاسخگو نیستند.

زوج‌های جوان که به منظور تشکیل خانوار جدید از خانوار قبلی جدا شده‌اند، در بلاتکلیفی یارانه‌ای قرار دارند، در عین حال با وجود تلاش‌های مکرر، مسئولان در این باره پاسخگو نیستند.

به گزارش خبرگزاری فارس، تعدادی از شهروندان در تماس با خبرگزاری فارس، اعلام کردند که به عنوان زوج‌های جوان که قصد تشکیل خانوار جدید همزمان با ثبت نام در فروردین سال جاری داشتند، هم اکنون به عنوان انصرافی از یارانه محسوب شده و تکلیف آنها مشخص نشده است.

در این ارتباط با مسئولان مربوطه تماس‌های مکرر گرفته و سوال این هموطنان را برای آنها مطرح کردیم، ولی با وجود تلاش مکرر و تماسهای پیاپی ، پاسخ روشنی دریافت نکردیم.

در عین حال بر اساس اطلاعات کسب شده از برخی منابع و شهروندان متقاضی یارانه، دریافتیم، که در این مرحله که ویرایش اطلاعات خانوارهای یارانه‌بگیر از طریق دفاتر پلیس + 10 و فرمانداری‌ها انجام می‌شود، کسانی که به عنوان جا مانده خانوار محسوب می‌شوند، باید ابتدا باید به فرمانداری شهر خود و در تهران به خیابان فاطمی خیابان غزالی دفتر ستاد هدفمندی یارانه فرمانداری تهران مراجعه کرده و به عنوان جا مانده خانوارهای قبلی ثبت‌نام کنند.

بر این اساس، بعد از اینکه این افراد در فهرست یارانه بگیران در ماه‌های آینده قرار گرفتند، برای تشکیل خانوار جدید با ارائه مدارک لازم به پلیس+ 10 مراجعه کنند و فرم‌های مربوطه را تکمیل نمایند.

در پاسخ به این پرسش مردمی که زمان اصلاح اطلاعات خانوار تا چه وقت است، اطلاعات واصله حاکی است، فعلا امکان اصلاح اطلاعات خانوار طبق روال در دفاتر پلیس +10 و فرمانداری‌ها انجام می‌شود و محدودیت زمانی وجود ندارد.

با این وجود، زوج‌های جوانی که با این وضعیت مواجه شده‌اند - و از تماس‌های مکرر آنها نیز مشخص است که تعداد آنها کم نیست - همچنان منتظر پاسخ رسمی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها هستند؛ سازمانی که در دوره جدید فعالیت خود همواره - به جز مقطعی خاص و در زمان انصراف از دریافت یارانه - سعی کرده ارتباط کمتری با رسانه‌ها داشته باشد.

در این شرایط، رسانه‌ها مسئولیت اطلاع‌رسانی که باید در این سازمان با جدیت دنبال می‌شد را برعهده گرفته‌اند و از منابع رسمی و غیررسمی سعی در دریافت و انتشار اخبار مربوط به موضوع پرداخت یارانه‌های نقدی به مردم دارند.

این اتفاق گرچه یکی از وظایف ذاتی رسانه‌ها به شمار می‌رود، اما می‌تواند زمینه‌ساز بروز اشکالاتی از جمله انتشار اطلاعات نادرست در این باره شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

امیر۱۳۹۳/۰۳/۱۸ ۱۴:۰۸

یارانه زوج های جوان پرداخت نشده، اونهایی که اشتباها! تعداد خانوار رو کمتر ثبت کرده بودند یارانه کم واریز کردند...ولی گزینه انصراف 100روزه که به روی مردم شریف ایران بازه

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۸ ۱۳:۵۹

دختری که مهریه چند صد سکه ای دارد یارانه نمی خواهد. خجالت هم خوب جیزی است.

هم درد۱۳۹۳/۰۳/۱۸ ۱۳:۳۴

ینده هم یکی از همون زوجها هستم که خیلی از این کارشون انتقاد دارم

سیما۱۳۹۳/۰۳/۱۸ ۱۳:۰۸

سلام و ممنون ک خبری در این زمینه منتشر کردید
ما زوجهای جوان واقعا به این یارانه نیاز داریم و به نظر میرسه ایجاد مشکلاتی هم در زمینه دادن وام ازدواج و هم یارانه به زوجهای جوان،متناقض با اصل خانواده پر جمعیت و در اصل تناقض با ایجاد زمینه هایی برای ازدواج دارد، بچه دار شدن آنهم زیاد بماند!!!!!!

یاشار۱۳۹۳/۰۳/۱۸ ۱۲:۱۶

با توجه به اینکه تغییرات در خانوار به هر دلیلی مانند فوت طلاق ازدواج تغییر
سرپرست خانوار پیش می آید لذا می بایست راهکاری مناسبی ایجاد شود تا
ظلمی به خانواه ای نشود من و چندین
خانواده ای که به دلیل عدم آگاهی در فرایند ثبت نام جا مانده ایم و بدون رضایت خودمان جزو انصرافی ها هستیم

هومن۱۳۹۳/۰۳/۱۸ ۱۲:۰۷

این مشکل به این سادگی تا کی باید ادامه داشته باشد؟ ما زوجی هستیم که چند ماه از عقدمون می گذره و این ماهی 91 تومان میتونه یه بخشی کوچکی از مشکلات ما را حل کند ولی با اهمال برخی مسئولین هنوز مشکل پابرجاست

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۸ ۱۱:۵۲

میخواستن ازدواج نکنن خو
خخخخخ

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.