آخرین خبرتصادف زنجیره‌ای ۸ خودرو در جاده یزد بر اثر طوفان شن
4بازدید
۱۳۹

ابهامات عجیب در پرونده دوپینگ وزنه‌برداران؛

وقتی قرار است «کمک‌های مردمی» جریمه بی‌کفایتی آقایان را بپردازد

تقریبا همه می‌دانند که ورزش ایران ‌مشکل بودجه دارد و هم‌اکنون در این بحران مالی، فدراسیون وزنه‌برداری یک هزینه اضافه330 میلیونی هم روی دست ورزش ایران گذاشته که البته رئیس دوشغله آن چندان بابت تأمینش نگران نیست و بر این باور است، مردم با کمک‌هایشان هزینه این بی‌‌تدبیری و بی‌کفایتی را پرداخت می‌کنند.

وقتی قرار است «کمک‌های مردمی» جریمه بی‌کفایتی آقایان را بپردازدپرونده دوپینگ چهار نوجوان ملی‌پوش وزنه‌برداری ایران با موضع‌گیری حسین رضازاده و افشاگری پدر یکی از چهار ورزشکار دوپینگی، ابعاد تازه‌تری به خود گرفته است؛ ابعاد جدیدی که به روشنی نشان می‌دهد، یکی در این میان به مردم دروغ می‌گوید و برای تبرئه خود دیگران را متهم می‌کند.

به گزارش «تابناک»، پدر مصطفی خلیلی، یکی از چهار وزنه‌بردار دوپینگی که روز گذشته با اسناد و مدارکی در وزارت ورزش حاضر شده بود، به خبرنگاران گفت: «‌روزی که پسر من را از مدرسه انتخاب کردند تا وزنه‌بردار شود، گفتم که نمی‌خواهم او قهرمان شود. فقط می‌خواهم در جامعه امروز، سالم باشد. اگر قهرمانی این است که عنوان پهلوانی روی کسی باشد و دروغ بگوید و هتک حرمت کند، اصلا نمی‌خواهم پسرم قهرمان شود. آنچه مهم است، منش قهرمانی و پهلوانی است که در وزنه‌برداری ندیدم. جامعه ورزش باید کارها را به سمت راستی سوق دهد‌».

بنا بر این گزارش، ماجرا اما به آنجا‌ باز‌می‌گردد که حسین رضازاده، سه روز پیش و پس‌ از چند روز بی‌خبری درباره پرونده دوپینگ وزنه‌برداران نوجوان ایرانی، انگشت اتهام را به سوی مربی مازنی این ورزشکاران در شهرستان نشانه رفته ‌و مدعی شده بود، این مربی از ورزشکاران پول گرفته و برای آن‌ها داروی غیرمجاز تهیه‌ و حتی آن‌ها را تهدید کرده که اگر از این موضوع با مسئولان فدراسیون و حسین توکلی صحبت کنید، از اردو اخراج می‌شوید. رضازاده حتی مدعی شد که چهار ورزشکار دوپینگی این مسأله را طی نامه‌ای اقرار ‌و حتی زیر آن را امضا کردند. به این ترتیب، وقتی همه گناهان این فاجعه مدیریتی وزنه‌برداری به گردن فریدون غزالیان، مربی مازنی این چهار تن افتاد، رضازاده با قاطعیت از محرومیت مادام‌العمر مربیان خاطی سخن گفت.

اما نقیض سخنان رضازاده هنگامی مشخص شد که روز گذشته، پدر مصطفی خلیلی با اسناد و مدارکی‌ در وزارت ورزش حاضر شد و به خبرنگاران گفت: «‌در سایت فدراسیون وزنه‌برداری خواندیم که چهار وزنه‌بردار دوپینگی با حضور در فدراسیون، اعتراف‌نامه‌ای را امضا کرده‌اند که حداقل می‌دانم پسر من این کار را نکرده است. همین طور از یکی دیگر از بچه‌ها هم که پرسیدم، فهمیدم که او هم نرفته است. پس این خبر کذب است و مورد دارد‌».

وقتی قرار است «کمک‌های مردمی» جریمه بی‌کفایتی آقایان را بپردازد

پدر این ورزشکار اما در خصوص ماجرای دوپینگ نیز نکات جالبی گفت: «‌ زمانی که مأموران نادو به اردو‌ تیم رفته بودند تا تست دوپینگ بگیرند، مربی تیم ملی سه تن از بچه‌ها را که پسر من هم جزوشان بود به اتاقی برده و گفته بود، در را از پشت قفل کنند و بیرون نیایند تا آزمایش ندهند. دو نفر از آن سه، دوپینگشان مثبت درآمد و اگر آن زمان از آن‌ها آزمایش گرفته می‌شد و دوپینگشان درمی‌آمد و امروز دیگر این اتفاق نمی‌افتاد و فدراسیون هم با محرومیت و جریمه روبرو نمی‌شد‌».

سخنان پدر این وزنه‌بردار نوجوان مشخصا انگشت اتهام را به اردو‌ تیم ملی، سرمربی و مسئولان فدراسیون وزنه‌برداری نشانه می‌رود. حالا اینکه از میان حسین رضازاده و خلیلی کدام‌ یک درست می‌گویند، موضوعی است که باید هر چه زودتر مشخص شود، زیرا اگر اشتباه‌ از سوی فدراسیون بوده، باید هرچه زودتر تصمیمی برای مدیریت این فدراسیون گرفته شود. با توجه به تعطیلی اردو‌‌ تیم جوانان و ‌شرکت نکردن این تیم در مسابقات جهانی پیش رو و همین‌ طور تهدیداتی که برای تیم بزرگسالان وجود دارد، آینده روشنی برای وزنه‌برداری ایران به چشم نمی‌آید.

از سوی دیگر، اگر حرف‌های خلیلی اشتباه باشد و مربی‌ها در شهرستان‌ها چنین اشتباهات فاحشی را انجام می‌دهند، فدراسیون باید هرچه زودتر برای ساماندهی این ماجرا تصمیمی بگیرد.

اما نکته عجیب دیگر‌ در این پرونده، به اظهارات روز گذشته حسین رضازاده مربوط است. رئیس فدراسیون وزنه‌‌برداری که در سایه این بی تدبیری فدراسیونش با جریمه 100 هزار دلاری مواجه شده و در صورت نپرداختن آن، ممکن است وزنه‌برداری ایران در آستانه المپیک با خطر تعلیق روبه‌رو شود، روز گذشته از تأمین مبلغ جریمه از محل کمک‌های مردمی سخن می‌گوید.

تقریبا همه می‌دانند که ورزش ایران ‌مشکل بودجه دارد و هم‌اکنون در این بحران مالی، فدراسیون وزنه‌برداری یک هزینه اضافه330 میلیونی هم روی دست ورزش ایران گذاشته که البته رئیس دوشغله آن چندان بابت تأمینش نگران نیست و بر این باور است، مردم با کمک‌هایشان هزینه این بی‌‌تدبیری و بی‌کفایتی را پرداخت می‌کنند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۷:۰۳

ناجوانمردانی که عنوان قهرمانی یا پهلوانی را با کمک دوپینگ و تقلب و پارتی و گاهی هم گدایی و امثالهم یدک بکشند نمی خواهیم.

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۶:۴۶

جناب آقای رضا زاده من به عنوان یک مادر که با بی توجهی امثال جنابعالی و همکاران محترمتان آینده ،آرزوها و آمال فرزندان این آب و خاک به باد می رود از شما سوال می کنم . آیا یک ده آباد بهتر از صد شهر خراب نیست ؟آیاکرسی شورای شهر تهران آنقدر به شما نیاز داشته که از وقت فدراسیون و نظارت بر آن کم بگذارید و به شورا بپردازید یا برعکس؟ هرکاری اگر قرار باشد به خوبی انجام شود حتما باید یک مدیر تمام وقت بالای سرش با نظارت کافی باشد که اینقدر آبروی ورزش تنزل نکند. که شما چه کردید با این وزنه برداری .خدا وکیلی کدام مشکل اساسی در شورای شهر به دست شما حل شده که اگر نبودید مردم تهران الآن گیر و گرفتار بودند.بهتر است شما شان و جایگاه ورزش را حفظ کنید تا نام ایران با شما بلند آوازه شود و مسند دیگر را به متخصصانش بسپارید که هر کسی را بهر کاری ساخته اند و بس

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۶:۴۵

واقعا متاسفیم برای بعضی ها که اینچنین محبوبیت شون رو به خاطر یک مشت دلار به مغضوبیت تبدیل می کنند.

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۶:۴۲

رضازاده تمام افتخاراتش را با خرباکاریهاش در مورد علی حسینی و عملکرد بدش در فدراسیون زیر سوال برد

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۶:۳۷

حالا اگه کمکهای مردمی نباشه و فدراسیون جریمه رو پرداخت کنه از جیب مردم نیست؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۶:۳۷

از رضا زاده خوشم نمی اد.
شاید وزنه بردار خوبی باشه ولی با اخلاق و مدیر نیست.

حسن۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۶:۳۷

چرا سیاست را وارد ورزش می کنیم . اگر این فداراسیون مسئول دارد باید برای عذرخواهی هم شده استعفا بدهد ؟ چرا مدیران ما طلبکار هستند ؟

ایرانی۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۶:۳۵

آقا چرا هر اتفاقی تو وزنه برداری میافته تقصیره این و آن هستنش بجز آقای رضازاده؟ مگر قحط الرجال هستش و ایشان تو این مملکت باید رییس فدراسیون و عضو شورای شهر تهران باشن؟ همه عالم و آدم میدونن که برای رسیدن به مقاصدش به هر حیله ای دست میزنه و . . .

مازيار۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۶:۳۴

مشخص نيست وزنه برداري تا كي بايد در خوش بينانه ترين حالت چوب ندانم كاري و جهالت اين آقاي رئيس فدراسيون را بخورد.مسئولين فكر نمي كنند شايد ديگه رياست براي ايشون بس باشه و ايران قحط الرجال نيست.

فرشاد۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۶:۲۸

فقط استعفا

علی۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۶:۲۶

بذار هر اتهامی می خوان بزنند تا اتهام دونشان پاره بشه.(از راهکارهای دولت قبل برای حل معضلات)

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۶:۲۶

کلا مشخصه بی کیفایتی از طرف کیه

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۶:۱۷

100 هزار دلار میشود سیصد میلیون تومان که اقای رضا زاده قطعا از ریاست بیشتر به دست اورده اند و خود به تنهایی میتوانند بپردازند و جبران بی کفایتی خود را پرداخت نمایند

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۶:۱۱

چرا این آقا را برنمیدارند؟ چه کسی پشتش هست؟

محسن۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۶:۰۴

اینهم از کرامات فدراسیونیه که رئیسش چند پسته است.....

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۶:۰۰

فقط اعدام ... :D

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۵:۴۸

راستي چگونه است از وقتي رضا زاده شده رئيس فدراسيون وزنه برداري هرساله چندين و چندر وزنه بردار دوپنينگي داريم؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۵:۴۴

مقصر رضازاه هست.من مطمئنم خودش هم موقع مسابفات دویپینگ میکرده

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۵:۳۷

رضا زاده اوج بی تدبیری است.

موریس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۵:۲۳

رضازاده هرچی افتخار جمع کرده بود با این کاراش به باد داد .خداحافظی زودهنگام مشکوکش ،دعوای قهرمانان المپیک با سرمربی تیم و کنارگذاشته شون .دوپینگی های پشت سرهم ، ماجرای حضورش بجای بهداد سلیمی قزاقستان بجای خود بهداد سلیمی و....

بوق۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۵:۲۰

جون من دقت کردین رضازاده چی گفته؟؟؟؟

عضو شورای شهر !!!!!!!!!!!!!!!

4 نفر خلاف کردن .... مردم باید جواب بدن...

واقعا ... واقعا .... دقت کردین چطوری مسئله حل شد ؟؟؟؟؟؟

هموطن۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۵:۱۵

این اولین بار نیست که شاهد نابسامانی توسط فدراسیون وزنه یرداری هستیم.
آقای رضا زاده لطفا استعفا

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۵:۱۲

این آقا به درد ریاست فدراسیون نمی خورد. در دروران این فرد مشکلات زیادی پیش آمده که یکی از اونها کدورت میان وزنه برداران المپیکی و مربیان سر مسائل بی اهمیت و خودخواهانه بود. این یکی هم که بدتر.

ميترا۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۵:۱۱

بنده شخصا اعلام مي كنم چنانچه حتي يك قران از ماليات هاي بنده صرف ندانم كاري ها، بي مسئوليتي ها، اسراف كاري ها و خلاصه نابجا براي ورزش و ورزشكار اين كشور خرج شود، بنده راضي نيستم و آن دنيا آن را مطالبه خواهم كرد.

ایرانی۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۵:۰۸

آقای رضازاده
در حد شخصیت رئیس فرداسیون رو نداره
حرف زدنش توهینه
متاسفم ک بودجه کشوروبخاطربی عرضگی بعضیا و بی توجهی مسئولان مربوطه به هدر میدندرحالیکه جوانان بیکار گاهی شرمنده خانوادشون هستن و لنگ چند هزار تومان پول تو جیبی!!!

فرزاد۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۵:۰۸

این رئیس فدراسیون نه سواد داره و نه مرام
دیگران رو متهم کردن راحته
ایشون صفرای حساب بانکیشون زیاد کنن . مردم رو بی خیال
اقای سنگین وزن پهلوان!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۵:۰۳

به نظر من فدراسيون مسئوله و اقاي رضا زاده دروغگوست

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۵:۰۲

چرا چشممان را باز نمیکنیم
از زمان روی کار آمدن آقای رضا زاده مرتب مشکل دوپینگ واسه ورزشکارای ما پیش میاد.
آیا این اتفاقی هست؟
یا مشکل از آقای رضازاده است؟
چه سابقه مدیریتی قبل از این داشته؟
اصلا تحصیلات مرتبت و یا احیانا تحصیل داشته؟
حتی اگر مقصر نیست چرا نظارتی نیست که انقدر به دفعات این اتفاق باید بیفتد؟
اگه میخوان به هر قیمت تو اون پست باشن که دیگه حرفی نیست، خودشون و حامیانشون مسئول این حوادث و آبروریزی برای ایران هستند.
باید دلواپس این مشکلات بود نه....

محمد۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۵:۰۱

چرا جریمه را مدیران نا لایق پرداخت نکنند؟ این آقا که الفبای مدیریت بلد نیست شده رئیس فدراسیون از جیب خودش بده. کی گفته هرکی خوب وزنه زده مدیر خوبی میشه آقاجون وزنه زدن با زوره ولی مدیریت علم.

مرتضی۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۵:۰۱

جدااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
من راضی نیستم از پول من استفاده بشه. هم آبروی ملت مون رو ببرن هم پول ماست مالی رو بدیم ... ؟

بردیا۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۵۹

چرا از زمانی که رضازاده رییس فدراسیون وزنه برداری شده این وقایع اتفاق می افتد نکنه ایشان نگران شکسته شدن رکوردشان توسط دیگران هستند؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۵۹

چرا چشممان را باز نمیکنیم
از زمان روی کار آمدن آقای رضا زاده مرتب مشکل دوپینگ واسه ورزشکارای ما پیش میاد.
آیا این اتفاقی هست؟
یا مشکل از آقای رضازاده است؟
چه سابقه مدیریتی قبل از این داشته؟
اصلا تحصیلات مرتبت و یا احیانا تحصیل داشته؟
حتی اگر مقصر نیست چرا نظارتی نیست که انقدر به دفعات این اتفاق باید بیفتد؟
اگه میخوان به هر قیمت تو اون پست باشن که دیگه حرفی نیست، خودشون و حامیانشون مسئول این حوادث و آبروریزی برای ایران هستند.
باید دلواپس این مشکلات بود نه....

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۵۸

18 میلیارد دلار جریمه پرونده کرسنت هم در راهه مردم خواهند پرداخت

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۵۷

تنها این مورد نیست که هزینه ناشی از عدم صلاحیت و بی کفایتی مدیران را مردم پرداخت میکنند
بیکاری وتورم افسار گسیخته و فساد های کلان مدیران ومسئولین ودر نتیجه ناهنجاری های اجتماعی ، قتل و بی اخلاقی وبد اخلاقی و....
هیچ کدام از اسمان نازل نشده اند
بسیاری از کشورهایی که یک دهم منابع وثروتهای خدا دادی کشور مارا ندارند
اوضاع واحوال کشورشان در زمینه اموزش ، اقتصاد
هنر ، اخلاق وفرهنگ جامعه از ما بهتر است
وعمده ترین دلیل این اختلاف فاحش و درد اور
سوء مدیریت است
وجالب اینکه در کشور ما مدبران خود یک س وگردن از دیگران بالاتر وخدمت گذار تر میدانند
ومدیران کشورهای پیشرفته با اندازه مدیران ما ادعا ندارند
جالب اینکه مدیران ما مدعی هستند ما را به بهشت میبرند
ومدیران کشورهای پیش رفته به جهنم

محمود۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۵۳

وقتی صحبت پول به میان میاد بایدازجیب مردم بدبخت پرداخت بشه .وچه بیچاره مردمی که به این اقا دلخوش کردن وبهش رای دادن تادرشورای تهران تصمیم گیری نماید.

alireza۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۴۵

وقتی به جای شایسته سالاری و مدیریت فقط معروفیت میشه ملاک انتخاب یه مدیر همینه دیگه. یکی نیست بگه سابقه مدیریت این آقا قبل از رییس فدراسیون شدن چی بوده

سیاوش۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۴۳

تا کی باید گزینش و جذب افراد برای مشاغل بر اساس مصلحت اندیشی و خوش بینانه آن بر اساس احساس استوار باشد .
نمونه جالب انتخاب پهلوان عزیز ایران آقای رضازاده است به سمت رییس فدراسیون مهمی چون وزنه برداری ، که نتیجه فاحش آن امروز ایجاد حس بدبینی به این بزرگ مرد و از طرف دیگر تخریب کارها ی این فدراسیون است .
ایشان حتما" که یگ قهرامان بوده ولی آیا یک مدیر خوب و یا حتی معمولی بوده ؟

محسن۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۴۲

جریمه را باید از خود وزنه برداران دوپینگی و مربی بگیرن که درس عبرتی بشه برای بقیه. این چندمین باره که این مشکل پیش اومده و هیچ کسی هم ککش نمیگزه. اصلا باید گرفتن جریمه از خود ورزشکاران دوپینگی (تو همه ورزش ها) به صورت قانون دربیاد اونوقت دیگه کسی جرات دوپینگ پیدا نمیکنه.

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۴۲

عمرا اقای رضازاده خوابش را ببینی ؟ وقتی جوان های ما توی این مملکت یک وام ازدواج 3 تومانی را پیدا نمی کنند ! چطور به خاطر ضعف مدیریت شما باید مبلغ معادل وام 110 زوج جوان ، پاسخگوی بی کفایتی های این فدارسیون باشه ؟

واقعا که ... ! زنده باد تختی که پهلوانی و مرام پهلوانی را باید از ایشون یاد گرفت که به خاطر عدم سوء استفاده از شهرتش و حفظ مرام پهلوانی ، پهلوان همیشه زنده تاریخ این سرزمین است . . .
زنده باد پوریای ولی ، زنده باد تختی . . .

افــــــسوس باید خورد به حال این وزنه برداری ! همه را دارید به حاشیه میبرید تا پرچمدار قهرمانی جهان خودتون باشید ؟ اره ؟ پشت پرده خبرهای زیادی هست و سیاست های خاصی در فدراسیون وزنه برداری داره دنبال میشه و برخی از اقایان ظاهرا دوست ندارند غیر از نام خودشان ، نام پر افتخار دیگری در وزنه برداری ایران رغم بخوره . . . حتی به قیمت 330 هزار دلار !!!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۴۰

با احترام برای اقای رضازاده متاسفانه ایشان وزنه برداران ایرانی را خراب کرده است.
نمونه آن اقای علی حسینی و حتی اگربهدادسلیمی هوشیار نبود در دام دوپینگ افتاده بود.

سجاد۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۳۵

رضا زاده برات متاسفم

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۳۲

اينكه مهم نيست فداي سرشون!! نگران كفايت ايشون در شغل دومشون باشيد كه گردش مالي اونجا خيلي خيلي بيشتره و كمكهاي مالي مردم جبران كننده نيست!

ناشی۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۳۲

چرا از زمانی که آقای رضازاده مسئول فدراسیون وزنه برداری شده این مسائل پررنگتر شده؟ آیا نباید به این باور رسید که شاید افرادی پشت پرده درصدد این هستند که از تاریخ مشخصی به بعد دیگر درخششی در این رشته نداشته باشیم؟ آیا مسئول فدراسیون در این زمینه مقصر نیست؟ و آیاهای بسیاری که باید قدری تأمل کرد

احسان۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۳۰

وقتی بودجه مملکت از من کارمند قبل از دیدن حقوقم گرفته میشه و از اون مازراتی سوار گرفته نمیشه میشه همین !!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۲۹

بهتر است رئیس فدراسیون وزنه برداری آبرومندانه استعفا کند.

وحيد۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۲۷

من به حسين رضازاده اعتماد كمي دارم

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۲۳

رضا زاده قبلا هم ماجراهائی با سایر وزنه برداران داشته این دومین باری است که ما دوپینگی می شویم معلوم نیست در وزنه برداری چه خبر است

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۲۱

آقای رضازاده پهلوانی کن!! نه قهرمانی!! حضرت ابوالفضل پهلوان عاشوراست نه قهرمان عاشورا.

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۲۰

هرکی کمک کند خودش هم بیکفایت و بی لیاقت خواهد بود

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۱۹ ۱۴:۲۰

اصلا خوشم نمیاد از این رضازاده، این باید بره سر زمین کار کنه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.