آخرین خبردیدار و گفتگوی پوتین و محسن رضایی در کرملین
1171بازدید
۰

مخالفت فرانسه و آلمان با پیش‏نویس بیانیه گروه 20

رییس جمهوری فرانسه گفت که پس از ملاقات با آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان هر دو طرف به این نتیجه رسیده‌اند که پیش‌نویس کنونی کافی نیست.

نیکولا سارکوزی، رییس جمهوری فرانسه خواستار اصلاح پیش‌نویس بیانیه پایانی نشست سران گروه بیست در لندن شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز رییس جمهوری فرانسه در آستانه شرکت در نشست گروه بیست در لندن در یک مصاحبه رادیویی اعلام کرد، نه آلمان و نه فرانسه هیچ‌کدام از مفاد پیش‌نویس بیانیه پایانی نشست سران گروه بیست و اهداف در نظر گرفته شده برای این نشست حمایت نمی‌کنند.
رییس جمهوری فرانسه گفت که پس از ملاقات با آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان هر دو طرف به این نتیجه رسیده‌اند که پیش‌نویس کنونی کافی نیست.

در پيش‌نويس بيانيه پايانی نشست گروه بیست که هفته گذشته از سوی بريتانيا در اختيار کشورهای شرکت کننده قرار گرفته، آمده است، اختصاص حدود دو تريليون دلار برای مقابله با بحران اقتصادی می تواند ميزان رشد اقتصاد جهان را تا دو درصد افزايش داده و به ايجاد حدود 20 ميليون فرصت شغلی تازه منجر شود.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.