آخرین خبرپایان ۱۸ روز کابوس مرد ربوده‌شده در تهران
3884بازدید
۰

مصطفي جوكار:نمي‌دانم میثم کی از لاكش خارج مي‌شود

مسعود مصطفي جوكار گفت: اگر ميثم كشتي خود را بگيرد، مي‌تواند همه‌ي حريفان خود را در دو تايم شكست دهد.

دارنده‌ي مدال نقره‌ي المپيك آتن كه براي راهنمايي برادرش ميثم در مسابقات انتخابي به خانه كشتي آمده بود، پس از اين رقابت‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، اظهار كرد: توانايي ميثم بيشتر از اينهاست و شايد مسابقات امروز 60 درصد قدرت و توان او بود. در پايان اين مسابقه او هنوز خسته نشده بود و ضربان قلبش نيز پايين بود اما، نمي‌دانم او چه زماني از لاك خود بيرون مي‌آيد و كشتي خود را مي‌گيرد.

وي ادامه داد: او در كشتي اول مقابل محمديان ايستاد و كشتي خود را نگرفت. در مبارزه‌ با گودرزي او شروع خوبي داشت و در تايم اول سه امتياز گرفت. در تايم‌هاي بعدي باز هم او اشتباه كشتي اول را تكرار كرد و تهاجمي ظاهر نشد. البته او نيمي از انرژي و تمركزش را صرف داوري كرد. در حالي كه اگر اشتباه داوري هم پيش آيد سهوي است و تعمدي در كار نيست.

جوكار در پايان گفت: كسي كه مي‌تواند در يك تايم سه امتياز از گودرزي بگيرد، حتما كشتي‌گير خوبي است. ميثم بايد اشتباهاتش را برطرف كند و از لاك خود خارج شود. البته مهم نيست چه كسي به مسابقات آسيايي برود بلكه پيروزي تيم ملي اهميت بيشتري دارد. هر سه‌ي اين 74 كيلويي‌ها رفيق يكديگر هستند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.