آخرین خبرسیلاب سهمگین در راه کشور؛ آماده‌باش سراسری بحران
1بازدید
۰

انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان برگزار نمی‌شود

سخنگوی وزارت کشور اعلام کرد انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری هم مانند انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی برگزار نمی‌شود.

سخنگوی وزارت کشور اعلام کرد انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری هم مانند انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی برگزار نمی‌شود.

حسینعلی امیری سخنگوی وزارت کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، در خصوص برگزار نشدن انتخابات مجلس شورای اسلامی در دو حوزه انتخابیه نهاوند و میبد اظهار داشت: معمولا روال بر این است که برای برگزاری انتخابات بین وزارت کشور و شورای نگهبان همکاری و توافق بر سر برگزاری و تاریخ انتخابات صورت می‌گیرد.

وی تصریح کرد: در خصوص انتخابات میان‌دوره‌ای در حوزه‌های نهاوند و میبد با شورای نگهبان توافق شد به جهت اینکه تا برگزاری انتخابات اصلی مجلس وقت زیادی نمانده و همچنین تا زمانی که اعتبارنامه آنها مورد تأیید قرار گیرد مدت باقیمانده از دوره فعلی مجلس مدت کوتاهی خواهد بود و تا آشنایی این منتخبین احتمالی با امور پارلمانی و قانون‌گذاری دوره آنها به سر می‌رسد لذا عملا کار مفیدی در جهت منافع مردم اتفاق نخواهد افتاد.

امیری گفت: این امر جز صرف بودجه و هزینه‌های انسانی و ... عملا سود زیادی در پی نخواهد داشت لذا با هماهنگی که با شورای نگهبان به عمل آمد قرار شد که در 2 حوزه انتخابیه نهاوند و تفت و میبد به دلایلی که گفته شد انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و همچنین میان‌دوره‌ای خبرگان انجام نگیرد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.