آخرین خبرایستگاه خیابان روزولت
3بازدید

نظر وزیر دادگستری درباره فیلتر واتس‌آپ و وایبر

وزیر دادگستری در واکنش به فیلتر واتس‌آپ و وایبر گفت: طبق ضوابط در حال اجرا و رعایت قانون هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، وزیر دادگستری در حاشیه مراسم ختم حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسن دعاگو در جمع خبرنگاران در خصوص سفر رئیس جمهور به نیویورک گفت: رئیس جمهور به تمام اهداف، آرمان و اصول انقلاب اسلامی عمیقا وفادار است و عزت نظام اسلامی را در بهترین شرایط حفظ خواهند کرد و موجب عزت مردم و کشور به بهترین وجه خواهند شد.

وی در پاسخ به سوالی درباره شبکه‌های اجتماعی و فیلترینگ آنها اظهار داشت: همه ما مستلزم به رعایت اخلاق و آرمان‌ها هستیم و اعتقادات نظام را رعایت خواهیم کرد.

پورمحمدی افزود: فضای مجازی، فضای گسترده‌ای است و باید همه قوانین و آنچه را که شرع مکلف کرده، رعایت کنیم. باید از این ابزارها برای پیشرفت کشور به بهترین شکل استفاده کنیم و هم ارزش‌ها و هم منافع  خود را مورد توجه قرار دهیم.

وزیر دادگستری در پاسخ به این سوال که آیا فیلترینگ واتس‌آپ و وایبر اجرایی می شود؟، خاطر نشان کرد: طبق ضوابط در حال اجرا و رعایت قانون هستیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.