شادمانی منافقان از كشتار زایران ايراني
مجاهدين خلق كه با شادي در برخورد با اين اقدام تروريستي، خوي تروريستياش را دوباره نشان دادهاند، دوستان تروريستشان را مردم عراق ياد ميكنند. اين واقعه، زنگ خطري براي دولت عراق است كه بيش از پيش مطمئن شود كه حضور تشكيلاتي اين سازمان در عراق، فتنه آفرين و تشنج زاست.
عصر روز پنجشنبه، حوالی ساعت هفت عصر، صدای موزیك در اقامتگاههای اشرف شنیده شد و همه را به سالنهای غذاخوری دعوت كردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی قربانیان ترور، مسئولان سازمان مجاهدین خلق، پس از حادثه تروریستی در رستورانی كه زایران ایرانی برای استراحت توقف كرده بودند، با پخش شیرینی و فراخوان اعضا به همه خبر دادند كه صدای انفجاری را كه شنیدید، صدای تأیید مردم عراق از مواضع مجاهدین خلق بوده است.
آنها به همین دلیل تحلیلی ارایه كردند، به این مفهوم كه مردم عراق برای حضور مجاهدین خلق در عراق تلاش میكنند و از حضور رژیم ایران در پوشش زیارت كه برای جاسوسی علیه مجاهدین خلقبه عراق میآیند به شدت متنفرند و با اشاره به بمب گذاری روز پنجشنبه شادمانه تأكید كردند كه همه اعضای هیأت رژیم (خانوادههایی كه برای زیارت عتبات عالیات سفر كرده بودند) كشته شدهاند.
مجاهدین خلق كه با شادی در برخورد با این اقدام تروریستی خوی تروریستیاش را دوباره نشان دادهاند، دوستان تروریستشان را مردم عراق یاد میكنند. این واقعه زنگ خطری برای دولت عراق است كه بیش از پیش مطمئن شود كه حضور تشكیلاتی این سازمان در عراق فتنه آفرین و تشنج زاست.
گفتنی است، این انفجار در رستورانی به نام «خانقین» در شهر مقدادیه در استان دیاله رخ داد كه به علت نزدیكی با اشرف صدای آن در پادگان گروهك مجاهدین خلق هم شنیده شد.
این انفجار منجر به مجروح و شهید شدن بیش از صد زایر ایرانی شد.
واکنش گروهك تروریستی مجاهدین خلق نشان داد كه در پس شعارها و سخنان ظاهری آنها، یك فرقه تروریستی خطرناك پنهان است؛ فرقهای كه به رغم خلع سلاح، هنوز خطرناك است و دد منشی ضد ایرانیاش را كنار نگذاشته است و اینچنین از كشته شدن زایران قبور ائمه شادمانی میكنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
جای تاسف که کسی از مرگ هم وطنش اینطور خوشحال می شه..
منافقین از کفار بدترند این سخن حکیمانه را هیچ وقت نباید فراموش کرد
لعنت الله علی القوم الظالمین
بايد به حال اين قوم فريب خورده گريست كه با تكه تكه شدن مردم دوستدار وعاشق اهل بيت به شادي و سرمستي مي پردازند. نه آنان كه عاشقانه به ديدار معبود خود شتافتند.
جای تعجب نیست این ارازل و اوباش در داخل مملکت هم به هموطن خود رحم نمی کنند اینها فقط شناسنامه ایرانی دارند یکی نیست به اینها بگه زائرین وعاشقان حسین(ع)همانهایی هستند که در طول 8 سال جنگ از همه چیز خود گذشتند ولی شما به آغوش دشمن رفتید و علیه هموطنانتان جاسوسی و جنگ کردید حاشا که شما ایرانی باشید.
هیچ جای تعجب ندارد منافقان از نسل همانهایی هستند که با دیدن کاروان اسیران اهل بیت به شادی و هلهله میپرداختندننگ ابدی با آنهاست و تنها اقدام جدی برای ریشه کن شدن آنها در عراق مایه خشنودی امام زمان و مردم ایران خواهد شد. ( از فرانسه)
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.