آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
0بازدید

حداد عادل:

برخی‌شبکه‌های اجتماعی حکم شراب دارند

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه شبکه های اجتماعی هم آثار سوء و هم آثارمثبت دارد، گفت: برخی از آنها هم حکم شراب در قرآن را دارد به این معنا که آثار سوء و زیان آن بیش از آثار مثبت آن است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه شبکه های اجتماعی هم آثار سوء و هم آثارمثبت دارد، گفت: برخی از آنها هم حکم شراب در قرآن را دارد به این معنا که آثار سوء و زیان آن بیش از آثار مثبت آن است.

غلامعلی حداد عادل در گفت و گو با خبرگزاری خانه ملت،‌ درباره فعالیت شبکه های اجتماعی، گفت: برخی از این شبکه هاهم حکم شراب در قران را دارد همانطور که خداوند در قران درباره آن می گوید زیانش بیشتر از سود آن است.

نماینده مردم تهران،‌ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود: تشخیص مصادیق و شیوه برخورد با این شبکه ها را باید شورای عالی فضای مجازی بر اساس کارهای کارشناسی و در نظر گرفتن راهبردهای ارزشی و فرهنگی کشور تعیین کنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:‌ فضای مجازی چند سال پیش از سوی رهبری معظم مورد توجه و بحث و بررسی قرار گرفت که نتیجه آن تاسیس مرکزعالی فضای مجازی و شورای عالی فضای مجازی شد چرا که این گونه امور ظریف است و ابعاد مختلف دارد و مقرر شد در این امور آن شورا تصمیم گیری کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.