آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
3بازدید

فتوای آیةالله سیستانی برای مناطق آزادشده

آیت الله سیستانی مجددا هر گونه تعدی به اموال شهروندان عراقی در مناطق آزاد شده را حرام اعلام کرد.

آیت الله سیستانی مجددا هر گونه تعدی به اموال شهروندان عراقی در مناطق آزاد شده را حرام اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه السومریه، دفتر آیت الله سیستانی با صدور بیانیه‌ای درباره غارت دارایی‌های مردم در مناطق آزاد شده بیان کرد: مرجعیت مکررا بر حرام بودن تعدی به اموال شهروندان در مناطق آزاد شده تاکید دارد.

در این بیانیه آمده است: مرجعیت به شیخ عبدالمهدی الکربلایی توصیه کرده است که در بیشتر خطبه‌های خود به حرام بودن آن بپردازد و از دولت خواسته است که برخورد کوبنده‌ای با متجاوزان به املاک و محرمات و حقوق مردم داشته باشد.

دفتر آیت الله سیستانی تاکید کرد: با وجود آن ما مجدد اعلام می داریم که دارایی های شهروندان در مناطقی که نیروهای امنیتی و مردمی یا دیگر گروه ها به آن وارد می شوند به مثابه غنائم جنگی نیست.

در این بیانیه با تاکید بر اینکه" این تاثیر بسیار بدی بر همزیستی مسالمت آمیز میان ملت واحد دارد" خطاب به مردم عراق آمده است: ای مردم تقوا خدا را پیشه کنید و با دست خود خویشتن را به هلاکت نیندازید.

عبدالمهدی الکربلایی در خطبه‌های نماز جمعه بیستم آگوست 2014 تعدی به اموال و هتک حرمت و کرامت شهروندان از جانب کسانی که با لباس دفاع از کشور فعالیت می کنند را محکوم کرده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.