تصاویر حمله مرگبار به دفتر مجله طنز فرانسوی
مقامهای قضایی فرانسه میگویند، حمله مسلحانه به دفتر یک مجله طنز در این کشور دست کم ۱۲ کشته بر جای گذاشته که به گزارش خبرگزاری فرانسه، دو نفر آنها از مأموران پلیس هستند.

چهار نفر از کاریکاتوریستهای مطرح فرانسوی هم در میان قربانیان هستند. دو مرد با نقابهای سیاه و کلاشنیکف به دفتر مجله «شارلی ابدو» در پاریس، پایتخت فرانسه حمله کرده و به افراد تیراندازی کردند.به گزارش «تابناک» به نقل از «بی بی سی»، آنها سپس از محل گریخته و ضمن فرار هم تیراندازی می کردند.
بنا بر این گزارش، در جریان این حمله، ده تن زخمی شدهاند که حال پنج نفر از آنها وخیم گزارش شده است. ویدئوهایی آماتوری نیز از این حمله گرفته و در اینترنت منتشر شده است. به دنبال حمله امروز سطح آمادهباش امنیتی در پاریس به بالاترین سطح افزایش یافته است. پلیس پاریس عملیات بزرگی را در منطقه حمله آغاز کرده تا مهاجمان را دستگیر کند. فرانسوا اولاند، رئیسجمهور فرانسه، کمی پس از حمله به دفتر شارلی ابدو رفته و این حمله را «توحش شدید» و مهاجمان را «تروریستهای بزدل» خواند.
{$sepehr_album_17471}
{$sepehr_album_17472}
photo@tabnak.ir








photo@tabnak.ir





تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.