آخرین خبرآگاهی از روش‌های محافظت از اطلاعات و دارایی‌های شخصی
2بازدید

اولاند: فرانسه با دین در جنگ نیست

 «مانوئل والس» نخست وزیر فرانسه در واکنش به وقایع اخیر تروریستی در این کشور گفت: فرانسه با دین در جنگ نیست، بلکه در جنگ با تروریسم است.

به گزارش ایرنا خبرگزاری فرانسه روز جمعه از پاریس گزارش داد، نخست وزیر فرانسه با توجه به حادثه تروریستی حمله به مجله «شارلی» که گفته می شود محل اختفا دو مظنون آن در شمال شرق پاریس شناسایی شده است، گفت: پاریس با تروریسم در حال جنگ است و با دین، مذهب و تمدن جنگی ندارد.

خبرگزاری فرانسه به جزییات بیشتر سخنان نخست وزیر فرانسه اشاره ای نکرد.

رسانه های غربی روز جمعه گزارش دادند دو مظنون حادثه تروریستی حمله به مجله «شارلی» که گفته می شود دو برادر فرانسوی، الجزایری تبار هستند، احتمالا در منطقه «دامارتین اون گوئل» در شمال شرق پاریس در ساختمان یک شرکت پناه گرفته اند. این ساختمان در محاصره نیروهای ویژه پلیس فرانسه قرار دارد.

عملیات گسترده پلیس فرانسه در پی حمله روز چهارشنبه گذشته به دفتر مجله طنز «شارلی» در پاریس، که منجر به کشته شدن 12 نفر از جمله چهار نفر از کارکنان این مجله و دو مامور پلیس شد ، صورت می گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.