آخرین خبرشنیده صدای چند انفجار در شرق عربستان
1بازدید
۰

پس از ورود به دوحه برای پذیرش هدایت تیم قطری

کرانچار: از بازیکنان الاهلی جباری و حسینی را می‌شناسم

سرمربی جدید تیم فوتبال الاهلی قطر از بین بازیکنان این تیم از سیدجلال حسینی و مجتبی جباری شناخت دارد.

به گزارش تسنیم، زلاتکو کرانچار سرانجام سرمربی تیم فوتبال الاهلی قطر شد و در نخستین مصاحبه خود از مجتبی جباری و جلال حسینی به عنوان بازیکنان مورد شناختش یاد کرد. کرانچار در ابتدای گفت‌وگویی که با سایت الکاس انجام داد، ابراز امیدواری کرد که قرارداد رسمی‌اش با الاهلی امروز (دوشنبه) منعقد شود.

وی با اشاره به اینکه برخی موارد برای بحث با باشگاه الاهلی باقی مانده است، اظهار داشت: از استقبال مسئولان باشگاه در فرودگاه دوحه تشکر می‌کنم. چند بازی الاهلی را از طریق اینترنت دیدم و معتقدم این تیم بازیکنان باکیفیتی دارد از جمله دو بازیکن ایرانی تیم یعنی مجتبی جباری و جلال حسینی که آنها را به خوبی می‌شناسم.

این سرمربی کروات ادامه داد: شناخت خوبی از مسئولان باشگاه الاهلی دارم و به همین دلیل مذاکرات ما زیاد طولانی نشد و با افتخار به دوحه آمدم. از حریفان‌مان نیز شناخت خوبی دارم، تیم‌هایی چون السد، الغرافه و لخویا که وقتی هدایت سپاهان ایران در لیگ قهرمانان آسیا را برعهده داشتم با آنها روبه‌رو شده‌ام.

کرانچار در پایان این گفت‌وگو تأکید کرده که ترسی از چالش کاری در قطر ندارد و با انگیزه زیادی به الاهلی آمده است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.