آخرین خبرتصادف زنجیره‌ای ۸ خودرو در جاده یزد بر اثر طوفان شن
1بازدید
۳

دستگیری عاملان تیراندازی شبانه درمشهد

چهار عامل تیراندازی شبانه و اخلال در نظم و امنیت عمومی دستگیر شدند.

چهار عامل تیراندازی شبانه و اخلال در نظم و امنیت عمومی دستگیر شدند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ با گزارش درگیری مسلحانه ، مأموران کلانتری خود را به محل رسانده و بررسی‌های اولیه پلیس حاکی از آن بود که دو نفر در پی اختلاف مالی بر سر ١٦میلیون تومان با چند شهروند دیگر،به سوی آنان تیراندازی کرده و چهارنفر را به صورت سطحی مجروح کرده و متواری شده‌اند.

رئیس پلیس مشهد گفت: متهمان فراری که قصد نزاع و درگیری در محل دیگری را داشتند بلافاصله به آنان دستور ایست داده شد؛ اما یکی از این متهمان با خودروی زانتیا قصد فرارداشت که با شلیک تیر هوایی و سپس تیراندازی به سمت لاستیک‌های خودرو، این فرد دستگیر شد.

سرهنگ حجت نیک‌مرام افزود: همچنین در این عملیات یک دستگاه خودروی آزرا و دو دستگاه پژو٤٠٥ توقیف و چهار مرد جوان دستگیر شدند.

وی اظهار کرد: در بازرسی از این خودروهای سواری یک تیغه شمشیر، یک تیغه چاقو، هفت عدد میله آهنی کشف شد.

رئیس پلیس مشهد گفت:تحقیقات در این‌باره ادامه دارد.متهمان برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۵ ۰۵:۲۸

آیا به سمت آنارشی و بی نظمی اجتماعی یا بقول قدیمی ها هرکی به هرکی پیش نمی رویم؟

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۵ ۰۱:۵۹

آخه چرا ايندر راحت اسلحه وارد كشور ميشه كه چهارتا جوون بتونن اينجور باعث رعب و وحشت بشن!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۵ ۰۱:۵۴

پس اسلحه گرم چه شد؟ فقط شمشیر و چاقو کشف شد؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.