آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
2164بازدید

اعلام موجوديت «جمهوري شرقي اعراب» در عربستان!

این جمهوری در منطقه‌ای اعلام موجودیت کرده است که به مرزهاي کشور کويت در شمال، عمان و يمن در جنوب و قطر و امارات متحده عربي در شرق منتهی می‌شود و این موضوع می‌تواند به... در پرچم اين جمهوري، از سه رنگ قرمز، سفيد و سبز ـ مشابه رنگ‌های پرچم ايران ـ استفاده شده و يک درخت نخل طلايي در میان آن دیده می‌شود.

اعلام موجوديت «جمهوري شرقي اعراب» در عربستان!

سرویس بین‌الملل «تابناک» ـ امروز بسیاری از رسانه‌های غربي، از اعلام استقلال اهالي شيعه مناطق احصاء و قطيف در عربستان سعودي خبر داده و با شگفتی از این واقعه سخن گفتند.

بنا بر این اخبار، این عده از شهروندان عربستانی با اعلام استقلال از پادشاهی سعودی، خواهان تشکيل کشور جدیدی به نام «جمهوري شرقي اعراب» شده‌اند.

این خبرها ادعای آن را دارد که اين حرکت شیعیان عربستان با فراخوان روحاني شيعه، شيخ نمر باقر النمر صورت پذیرفته است.

البته به نظر می‌رسد، اين اقدام مشکوک در راستای از بين بردن وحدت شيعه و سني انجام گرفته باشد، زیرا  این جمهوری در منطقه‌ای اعلام موجودیت کرده که به مرزهاي کشور کويت در شمال، عمان و يمن در جنوب و قطر و امارات متحده عربي در شرق منتهی می‌شود و این موضوع می‌تواند به غیر از عربستان سعودی، پنج کشور دیگر منطقه را نیز با چالش روبه‌رو کند.

جالب اینجاست که در پرچم اين جمهوري، از سه رنگ قرمز، سفيد و سبز ـ مشابه رنگ‌های پرچم ايران ـ استفاده شده و يک درخت نخل طلايي در میان آن مي‌شود.

به گزارش خبرنگار «تابناک» با توجه به نظام سیاسی بسته و انحصارگرای عربستان سعودی این احتمال که خبر بالا از سوی وهابيون افراطي برای بدنام کردن شيعيان پخش شده باشد، می‌رود تا بهانه‌ای برای سرکوب گسترده و شدید شیعیان این کشور فراهم شود.

این خبر در حالی منتشر شده است که شيخ نمر از اسفند ماه سال گذشته تا کنون ـ به دلیل اعتراضش نسبت به برخوردهای صورت گرفته با شیعیان در مدینه منوره ـ در زندان بوده و رهبران فرهيخته شيعيان عربستان هم از هر گونه اقدام تجزيه طلبانه به ویژه در منطقه جلوگیری کرده‌اند.

اما در خبر منتشره تأکید شده است که رهبران روحاني منطقه نيز از اين طرح و ايجاد يک کشور عربي شرقي حمايت کرده‌اند!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۷ ۰۹:۲۷

وجود يک نقشه در اتاق سايت تابناک از منطقه خاورميانه لازم است.
حداقل نقشه عربستان يا حجاز سابق را مي‌انداختيد تا خوانندگان با اين کشور تخيلي آشنا شوند و بدانند که چنين کشوري شامل مناطق وسيعي از حجاز مي‌شود. دقت کنيد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۷ ۰۸:۵۷

بهانه جدید برای کشتار شیعیان و تفرق بین مسلمانان,میدانید سایت شما به عنوان یک منبع خبری معتبر از طرف دشمنان مطرح است.آنوقت این خبرهای مشکوک را نشر میدهید؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۷ ۰۸:۵۶

اول اينكه به استناد نقشه راه اسراييل را در نظر بگيريم و ضمن اين قضيه وقتي بحث سرنگوني صدام وتجزيه عراق پيش آمد حتي كويت هم اعتراض كرد ،همينطور عربستان و كشورهاي منطقه چرا كه چنين خبرهايي را سران كشورها مطلع هستند.
دوم اينكه در طول مدت سالهاي اخير مدام كشورهاي عربي منطقه و خصوصا وهابيون ايران را به تحريك شيعيان متهم ميكنند .
سوم اينكه اگر واقعيت هم نداشته باشد مطمئن باشيد قرم قرم تجزيه است . مثل قضيه روزنامه ايران درباره تركها و بعد از مدتي انتشار نقشه تبريز توسط گوگل كه آن را قسمتي از كشور آذربايجان معرفي كرده بود و...
خلاصه از استعمار پير همه چيز ساخته است.!

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۷ ۰۸:۳۶

1 ـ شیوه انعکاس خبر حرفه ای نسیت
2 ـ شیخ نمر از روحانیون مبارز شیعه منطقه شرقی عربستان است و با سیاستهای انحصار طلبانه ونژاد پرستانه وهابیون نسبت به شیعیان این منطقه به شدت مخالفت ــ امروزه انگ وهابی گرایی برای برخی افراد مد شده است

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۷ ۰۸:۳۲

اين عربها اگر پول نفت نبود به جان اين و ان ميافتادند و اميدوارم كه روزي اینها را با پس گرفتن بحرين سر جايشان بنشانيم

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۷ ۰۸:۰۱

خبر دروغ ات و کار اطلاعات عربستان است تا به این بهانه شیعیان را تار و مار کنند

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۷ ۰۷:۵۶

به عقیده ی من به عنوان یک شهروند ایرانی مسلمان شیعه ، دولت ایران جای اینکه کمک های خود را به سمت اهل سنت منطقه از جمله مردم غزه و ... روانه کند تا بعد ها همان ها از ما به عنوان دشمن درجه یک شان یاد کنند ، بهتر است کمک هایش را صرف شیعیان منطقه از جمله ملت مظلوم پاکستان و همین شیعیان عربستان کند ! کما اینکه وهابیون عربستان که اکنون قدرت را در دست دارند در همه جای دنیا همین کار را در جهت عکس می کنند !

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۷ ۰۶:۵۰

البته به شعیان باید حق داد که هربرخوردی را با رژیم وهابی سعودی بکنندو مجامع بین المللی نیز باید از ایشان حمایت کنند. لیکن مطمئنا" این اقدام از جانب وهابیون است تاهرچه بیشتر شیعیان را مورد کشت و کشتار قرار دهند. ضمن اخذ خبر صحیح باید به نوعی به داد این مظلومان رسید. ضمنا" لطف بفرمائید آمار و اطلاعات کافی از شعیان عربستان مرقوم بفرمائید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۶ ۲۲:۳۱

خیلی هم خوب کرده اند اعلام استقلال کرده اند. تا کور شود هر آنکه نتواند دید.
هیهات منا الذله! هیهات منا الذله! هیهات منا الذله!

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۶ ۲۲:۱۵

وای بر سر سياسيونی كه فقط بخاطر دو قران ماديات، تمام اخلاق و وظيفه ي الهي را فراموش مي كنند!!!كمي فكر كنيد!
براي پاراچنار چكار كرديد؟؟؟
براي مظلوميت شديد شيعيان راستين عربستان، كويت، امارات و... چكار كرديد؟؟؟؟؟؟؟
آنقدر تنها هستند كه وهابيها با راه انداختن جرياناتي مثل ايجاد اين كشور يك بهانه بدست مي آورند ولي صدها هزار شيعه را قتل عام مي كنند!
حاشا بر غيرت مسئولين.

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۶ ۲۱:۵۵

یک کشور عربی شیعه ؟ به نفع ما نیست؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۶ ۲۱:۵۱

طرح این مساله بسیار عالیست !
اگر هم واقعیت نداشته باشد می تواند انگیزه ای برای مبارزان شیعی شود در زمانی که تمام هدفهای مبارزاتی به احقاق حقوق ساده شهروندی در عربستان ختم می شود چرا اینگونه مطالبات مطرح نشود تا بلکه بتوان در چانه زنی های سیاسی باجهای بیشتری گرفت؟
واقعا بهتر نیست عربها را به همچین درگیریهای داخلی متوجه کرد تا کمتر پاپیچ ایران شوند؟
اگر دیپلماتها و سیاستمداران تیز بین ایرانی بیدار باشند می توانند با پشتیبانی از چنین طرحهایی قدرت دیپلماسی ایران را بالا ببرند
آقایان دوران شعارهای زیبا و پیوند برادری بین شیعه و سنی گذشته است! در حقیقت جهل و تعصب ملی اعراب همه چیز را به بن بست کشیده اکنون زمان مقابله هست حتی از طریق به چالش کشیدن ممالک اسلامی!

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۶ ۲۰:۰۹

پاكستان كم است شيعيان عربستان را مي خواهيد به كشتن دهيد؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۶ ۱۹:۴۳

baba jonoobe gharbie arabestan che rabti be in keshvara daare. toro khoda ye negah be naghshe bendaazid mimirid az khande vaghti khabare baala ro mikhoonid

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۶ ۱۹:۲۸

بسم الله الرحمن الرحیم
شیخ نمر النمر روحانی مبارز سعودی در سخنانش به این نکته اشاره کرده بود که اگر کرامت ما را زیر سوال ببرید حتی از وحدت کشور هم برای ما مهمتر خواهد بود و حتی تا استقلال طلبی هم پیش خواهیم رفت
اما این اعلامیه تنها از سایتهای وهابیان بیرون امده است و اصلی در سایتهای شیعه سعودیه ندارد
هم پرچم و هم اصل اعلامیه
این یک کار شیطنت وهابیها بر ضد شیعیان است
عزیزان تابناک از مصادر خود مطمئن شوید

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۶ ۱۹:۱۹

aghaye aziz se rang parcham iran hich rabti be islam nadrad baraye shoma motasefam

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۶ ۱۹:۰۸

به سلامتي يكي نبود دوتا شد صلي اله 3 تا شد

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۶ ۱۸:۲۸

کدام رسانه غربی؟
کدام شبکه؟
منبع خبر؟

واقعاً اخلاق خبری نداريد!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.