هفته هجدهم لیگ برتر عربستان
حریف پرسپولیس الشعله را گلباران کرد
در شب شکست حریف تیم نفت مقابل حریف تراکتورسازی، النصر موفق شد الشعله را در هفته هجدهم لیگ عربستان گلباران کند.
به گزارش تسنیم، در ادامه دیدارهای هفته هجدهم لیگ برتر فوتبال عربستان امشب (شنبه) 4 دیدار برگزار شد که در مهمترین دیدارها حریفان تیمهای ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا به مصاف حریفان خود رفتند.
تیم النصر که در گروه A لیگ قهرمانان آسیا حریف پرسپولیس است، با 5 گل تیم الشعله را در هم کوبید تا با 45 امتیاز جایگاه خود را در صدر جدول استحکام ببخشد.
تیم الهلال، حریف فولاد در گروه C لیگ قهرمانان با نتیجه یک بر صفر مقابل الخلیج به برتری رسید. دو تیم الشباب و الاهلی هم که به ترتیب در گروه B و D لیگ قهرمانان آسیا حریفان نفت و تراکتورسازی هستند، به مصاف هم رفتند که در پایان الاهلی با نتیجه 3 بر 2 الشباب را شکست داد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.