آخرین خبرآگاهی از روش‌های محافظت از اطلاعات و دارایی‌های شخصی
5بازدید

شناسایی دو آبشار ۱۳۰ متری در لرستان

مدیر روابط عمومی میراث فرهنگی لرستان از شناسایی دو آبشار در استان خبر داد.

شناسایی دو آبشار ۱۳۰ متری در لرستان
مدیر روابط عمومی میراث فرهنگی لرستان از شناسایی دو آبشار در استان خبر داد.

عطا حسن‎پور در گفت‎وگو با ایسنا منطقه لرستان، بیان کرد: استان لرستان دارای جاذبه‎های تاریخی و طبیعی فراوانی است که می‎تواند در توسعه صنعت گردشگری از آنها استفاده کرد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر استان با 21 اثر طبیعی جایگاه دوم را در کشور به خود اختصاص داده است و سعی داریم در سال آینده حدود 120 اثر طبیعی دیگر را در فهرست ملی طبیعی کشور ثبت کنیم.

حسن‎پور ادامه داد: همچنین تمام سعی خود را به کار بسته‎ایم که آبشارها را به ثبت جهانی برسانیم چون که آبشارهای استان این پتانسیل را دارند که در جهان ثبت شوند و یونسکو از آنها حمایت کند.

این کارشناس میراث فرهنگی افزود: اخیراً دو آبشار در منطقه تنگ پنج شناسایی شده‎اند که بیش از 130 متر ارتفاع دارند و جزو بلندترین آبشارهای استان بوده که قرار است در فهرست آثار طبیعی استان ثبت شود. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.