سقوط زن و شوهری با اتومبیل در رودخانه منجمد
اجساد منجمد شده یک زوج جوان چینی که با خودرویشان در رودخانه یخ زده سقوط کرده بودند، توسط مأموران امداد و نجات بیرون آورده شد.

اجساد منجمد شده یک زوج جوان چینی که با خودرویشان در رودخانه یخ زده سقوط کرده بودند، توسط مأموران امداد و نجات بیرون آورده شد.
به گزارش ایران، براساس گزارش مأموران امداد و نجات شهر «چانگچون» واقع در استان «جیلین» چین، بعدازظهر جمعه 22 اسفندماه جاری «ژانگ تونگ» مرد جوان 36 سالهای که همراه همسرش «آنه فنگ» با اتومبیل روی قشر یخ رودخانه توقف کرده بودند ناگهان بر اثر ترکخوردگی سطح نازک یخ با خودرویشان در آب فرو رفتند. این زوج با همه تلاش برای نجاتشان درون خودرو زیر قشر یخ ماندند.
همزمان با این حادثه هولناک، ساکنان منطقه پس از مشاهده این صحنه هرچه تلاش کردند نتوانستند این زن و شوهر را نجات دهند و هر دو جان سپردند. بهرغم تلاشهای بیوقفه مأموران امداد، خودروی این زوج در حالی که سرنشینانش جان خود را از دست داده بودند، در میان چشمان اشکبار جمعیت حاضر از آب بیرون کشیده شد.
طبق گزارش پزشکی قانونی، زوج جوان به دلیل شدت سرما و یخزدگی بیحس شدهاند و در مدت چند دقیقه مردهاند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
اول اینکه عجب زوج ابلهی بودند که با ماشین رفته بودند روی یخ.
دوم آفرین به این مردم که براشون گریه میکردند. حالا اگر ایران بود همگی برای فیلمبرداری با موبایل، سر و دست میشکوندند.
دکتر پس این عکسها رو کی گرفته؟؟؟
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.