آخرین خبرالمیادین از مذاکرات تهران، پکن و مسقط خبر داد
2بازدید

نجات 4400 نفر در نوروز توسط هلال احمر

سخنگوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: از ابتدای اجرای طرح امداد و نجات نوروزی در 25 اسفندماه سال گذشته تا ساعت 9 صبح امروز (14 فروردین‌ماه) امدادگران و نجات‌گران هلال احمر با خدمت رسانی به 100 هزار نفر از مسافران نوروزی، موفق به نجات 4400 نفر از هموطنان شده‌اند.

به گزارش ایسنا، سیدمصطفی مرتضوی با اعلام گزارش عملیات و خدمات امداد و نجات از آغاز اجرای طرح ملی امداد و نجات نوروزی تا ساعت 9 صبح امروز 14 فروردین ماه، اظهار کرد: تاکنون در مجموع 5400 مورد عملیات و 2400 مورد خدمات در اجرای این طرح ملی نوروزی داشته‌ایم.

وی ادامه داد: تاکنون به 110 هزار نفر از هموطنان در سراسر کشور امدادرسانی شده و به 75 هزار نفر نیز در این طرح اسکان داه شده است.

سخنگوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در پایان اظهار کرد: همچنین در این طرح 35 هزار تن به صورت سرپایی درمان و 2800 نفر به مراکز درمانی منتقل و 475 مورد نیز رهاسازی از خودرو داشته‌ایم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.