آخرین خبرتهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ
2690بازدید

ادعای احمدی‏نژاد درباره آرایش نظامی دشمن در دولت قبل

رئيس‌جمهور با بيان اين كه در دولت قبل كه نام تنش‌زدايي بر آن نهاده بودند ، ايران محور شرارت خوانده شد ، گفت: در آن دوران 15 بار براي حمله به ايران آرايش نظامي گرفتند و جنايتكاران ملت ايران را به حمايت از تروريسم و نقض حقوق بشر متهم كردند.

به گزارش فارس ، محمود احمدي‌نژاد در جمع بيش از 20 هزار دانشجو افزود: در حوزه سياست داخلي نيز درگيري ، ترويج كينه‌ورزي ، دسته بندي ملت، تحقير ملت، به رخ كشيدن ادعاهاي ديگران و كوچك شمردن عظمت ملت ايران امري رايج بود ؛ يك مساله شخصي و گروهي را با فشار تبليغاتي تبديل به مساله‌اي ملي مي‌كردند و اين تبديل به يك كار روزمره شده بود و نشاط عمومي در معرض تخريب جدي بود.

رئيس ‌جمهور گفت: در اوج فشارهاي دشمن در موضوع هسته‌اي و القاي نابساماني در اوضاع اقتصادي ، برخي‌ها موضوع گوجه‌فرنگي را به مساله اصلي كشوري تبديل و در واقع جنگ رواني دشمن را به فارسي ترجمه كردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.