آخرین خبرآگاهی از روش‌های محافظت از اطلاعات و دارایی‌های شخصی
2612بازدید

کتاب و نرم افزار آخرین منجی منتشر می‏شود

دبیر علمی دومین جشنواره بین المللی آخرین منجی با تاکید بر ایجاد بستر تطبیقی و مقایسه ای مقالات، اشعار، داستان های کوتاه، نماهنگ ها، و فیلم های کوتاه در هیات علمی جشنواره، از انتشار و عرضه آثار نخستین جشنواره بین المللی آخرین منجی به جامعه فرهنگی کشور در آستانه برگزاری دومین جشنواره بین المللی آخرین منجی خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین سید حامد حسینی، دبیر علمی دومین جشنواره بین المللی آخرین منجی تصریح کرد: آثار برگزیده نخستین جشنواره بین المللی آخرین منجی،قریب به 500 مقاله معتبر و تعداد زیادی اشعار، داستان کوتاه، نماهنگ و فیلم کوتاه بود که هم اکنون مورد ارزیابی مجدد قرار گرفته و با هماهنگی انجام شده با معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، موسسه فرهنگی اطلاع رسانی تبیان، و معاونت فرهنگی نیروی مقاومت بسیج به زودی در قالب کتاب و نرم افزار چند رسانه ای آخرین منجی به جامعه فرهنگی، هنری کشور ارائه خواهد گردید.

وی خاطر نشان کرد: علاوه بر انتشار آثار برگزیده، با توجه به اعلام فراخوان ارسال آثار با موضوع ایده ها و طرح های نو در سال نوآوری و شکوفایی، طرحهای برتر در قالب مسائل راهبردی عرصه مهدویت در دبیرخانه علمی این جشنواره پس از طی مراحل تخصصی، مجددا بازتنظیم شده و با کمک نهادهای ذیربط از جمله ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، استانداری تهران، و معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران اجرا خواهد شد.

لازم به ذکر است فراخوان ارسال آثار دومین جشنواره آخرین منجی با موضوعات جهان در انتظار منجی، نقش زنان و جوانان در نهضت انتظار، و ولایت فقیه؛ تبلور منجی گرایی در جهان معاصر از نیمه اردیبهشت ماه آغاز و تا آخر خرداد ماه ادامه خواهد داشت. علاقه مندان به ارسال آثار می توانند از طریق تماس با شماره تلفن های 22166415، 22166416، 22166402، 22166404، و 22013800 نسبت به کسب اطلاعات بیشتر اقدام نمایند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.