آخرین خبرایستگاه خیابان روزولت
2517بازدید

پشت پرده‏ای از درگیری جادوگر با سرپرست که رد شد؛

خوردبین برای تمدید قرارداد از علی کریمی باج خواسته بود!

سرپرست به جادوگر پرحاشیه اعلام کرده که در صورت عدم پرداخت مبلغ مورد نظر، مدیر برنامه‏های کریمی برای او پس از پایان قراردادش با سرخ‏های تهران پیراهن الاهلی یا استیل آذین را در نظر بگیرد. ... حتی این بحث که خوردبین برای پیروانی پیغامی فرستاده که در صورت پرداخت مبلغ قابل توجهی زمینه لازم را برای بازگشتش به نیمکت پرسپولیس تحت عنوان مربی فراهم خواهد ساخت، نیز ضمیمه اتهاماتی بود که به پیشکسوت پرسپولیس زده شد.

خوردبین برای تمدید قرارداد از علی کریمی باج خواسته بود!
درگیری روز گذشته علی کریمی با محمود خوردبین که با توهین کریمی به وی همراه بود، برخلاف روال معمول تقریباً با پاسخ جدی از سوی باشگاه پرسپولیس و شخص خوردبین همراه نشد و حتی سرپرست پرسپولیس بخشی‏ از آنچه امروز به نقل از وی و بر علیه کریمی در روزنامه‏ها درج شده بود را تکذیب کرد تا مسائل تازه‏ای در خصوص علت اصلی این درگیری مطرح شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، پس از درگيري علی کریمی با عباس انصاري‌فرد و خبرنگاران، او این بار با درگيري با محمود خوردبين، مجدد تیتر یک بسیاری از روزنامه‏های امروز شد. روزنامه‏های ورزش که تا زمان چاپ هیچ دلیل قانع‏کننده‏ و منطقی برای این درگیری نیافته بودند، تنها استنباطشان ناراحتی کریمی از يك شعار هواداران حاضر در تمرینات تحت عنوان "خوردبين با معرفت." بود و با این تصور که کریمی به این مسئله به نوعی حسادت کرده و درگیری را به وجود آورده، به استقبال تیترهای جنجالی رفتند.

بر اساس آنچه در برخی روزنامه‏ها همچون دنیای فوتبال نوشته شده بود، پس از این تشویق‏ها، با اتمام تمرينات، كريمي زودتر از ساير بازيكنان و با نيت قبلي به محمود خوردبين نزديك مي‌شود. او در مقام كاپيتان مي‌خواهد از حقوق بازيكنان پرسپوليس دفاع كند اما با ادبيات منحصر به فرد خودش جروبحث با خوردبين را با يك هتك حرمت مختصر آغاز مي‌كند: "تو براي اين تيم چكار كردي كه هر روز سرتمرين تشويقت مي‌كنند؟" و كار به جايي می‏رسد كه خوردبين براي ادب كردن كريمي به‌سمت او حركت كرد اما تداركات تيم با سلام و صلوات او را به‌سمت ماشين مي‌برد تا موسسه خيريه عمل را ترك كند.

علي كريمي هم که سکوت با روحیاتش سازگار نيست و قبلا و در نزاع با علي دايي، عباس انصاري‌‌فرد و مسئولان فدراسيون فوتبال تا ته خط رفته است در مقابل مردي كه حكم پدر او را دارد و از احترام خاصي نزد هواداران و بازيكنان برخوردار است گارد محكم‌تري مي‌گيرد: "تو از سرپرستي فقط نشستن روي نيمكت را بلدي. بچه‌ها هنوز پولشان را نگرفته‌اند اما هيچ كار مثبتي براي آنها نكردي. من كه نبايد بيفتم دنبال كار بچه‌ها." از اينجا به بعد الفاظ ركيك بود كه بين علي كريمي و خوردبين رد و بدل شد. خوردبين كه از شنيدن اين جمله يكه خورده بود جواب محكمي به كريمي مي‌دهد: "این چيزها به تو ربطي ندارد هوادار است و هر كسي را كه بخواهد تشويق مي‌كند."

با این حال پس از گذشت 24 ساعت از این موضوع، شنیده‏های تازه‏ای از پشت پرده این درگیری را که اوج آن تمرین تیم پرسپولیس مشخص شد و از شنیده‏هایی منتشر شد که خوردبین را این بار در مظان یکی از بدترین اتهامات ممکنه قرار داد.



بر اساس آنچه در محافل خبری منتشر شد و نمی‏توان صحت آن را تایید کرد، علت این درگیری باج‏خواهی محمود خوردبین از علی کریمی برای تمدید قراردادش با پرسپولیس بوده و بر اساس این شایعات غیرقابل باور، سرپرست به جادوگر پرحاشیه اعلام کرده که در صورت عدم پرداخت مبلغ مورد نظر، مدیر برنامه‏های کریمی برای او پس از پایان قراردادش با سرخ‏های تهران پیراهن الاهلی یا استیل آذین را در نظر بگیرد. حتی عنوان شد که شایعه جدایی کریمی از پرسپولیس که توسط این بازیکن تکذیب شد، توسط یکی از اطرفیان خوردبین بیان شده است.

البته این تمام اتهاماتی نبود که دیروز برخی‏ها متوجه سرپرست پرسپولیس ساخته بودند و حتی این بحث که خوردبین برای افشین پیروانی پیغامی فرستاده که در صورت پرداخت مبلغ قابل توجهی زمینه لازم را برای بازگشتش به نیمکت پرسپولیس تحت عنوان مربی فراهم خواهد ساخت، نیز ضمیمه اتهاماتی بود که به پیشکسوت پرسپولیس زده شد.

در این میان عباس انصاری‏فرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به عنوان شخص اول اجرایی این باشگاه که این روزها برای خصوصی‏سازی در حال دوندگی است، با شنیدن این اتهامات برای لحظه‏ای جا می‏خورد و پیش از آنکه عده‏ای به این مسئل پر و بال داده و به این پیشکسوت را هزار و یک اتهام دیگر نیز نسبت دهند، تمامی این اتهامات را با قاطعیت رد می‏کند و در این باره به تابناک می‏گوید: "این اتهامات به هیچ عنوان به آقای خوردبین با این حجم سابقه و کسوت نمی‏چسبد و اصلاً ایشان شانشان این نیست که بروند و با افشین پیروانی تماس بگیرند و چنین درخواستی داشته باشند."

نکته جالب آنکه، این حواشی دقیقاً در مقطعی حساس برای پرسپولیس به وجود آمده که این تیم بیش از هر زمان نیاز به آرامش دارد و چنین تشنج‏هایی می‏توانست، همین میزان تمرکز موجود سرخ‏ها در آستانه بازی با بنیادکار را هم سلب نماید و شکستی رقم زند که حداقل به نفع اعضاء فعلی هیات مدیره این باشگاه نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۰۶ ۱۰:۰۴

به این میگن سرعت انتقال اطلاعات

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۰۶ ۰۸:۵۰

این شایعات را همون آقای پ راه انداخته

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۰۶ ۰۷:۱۱

آقا تهمته. کاش باز نمی‏شد این مسائل.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.