رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرشوک بزرگ ترامپ به نتانیاهو!
1بازدید
۰

انسداد محور قدیم تهران - رودهن از ساعت 22:30 امشب

سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا از انسداد محور قدیم تهران - رودهن در محدوده سیاه‌سنگ به علت عملیات راهسازی از ساعت 22:30 امشب تا 4:30 بامداد فردا خبر داد.

به گزارش فارس، سرهنگ نادر رحمانی سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا با اعلام این خبر اظهار داشت: به علت عملیات راهسازی محور قدیم تهران -رودهن در محدوده سیاه‌سنگ از ساعت 22:30 دوشنبه 14 اردیبهشت ماه تا ساعت 4:30 بامداد سه‌شنبه 15 اردیبهشت ماه مسدود می‌شود.

سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا تصریح کرد: تردد وسایل نقلیه از آزادراه تهران - پردیس به عنوان محور جایگزین صورت می‌گیرد.

این مقام ارشد راهنمایی و رانندگی با بیان این مطلب که تردد وسایل نقلیه سنگین در محور کرج - چالوس به قوت خود باقی است، افزود: ممنوعیت تردد اتوبوس، کامیون و کامیونت نیز در محور هراز در مسیر آمل به تهران و بالعکس اجرا می‌شود.

وی به انسداد محور شمشک به دیزین پرداخت و خاطر نشان کرد: سایر محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار هستند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.