رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرشهادت ۹ یمنی در حملات عربستان
1بازدید
۰

دور بعدی مذاکرات بین دولت سوریه و مخالفان در آستانه برگزار می‌شود

منابع خبری از برگزاری دور بعدی رایزنی‌ها بین دولت سوریه و مخالفان این کشور در اواخر می (خردادماه) سال جاری در «آستانه» پایتخت قزاقستان خبر دادند.

به گزارش «تابناک»، دور بعدی رایزنی‌ و گفت‌وگو بین دولت سوریه و مخالفان این کشور در تاریخ 25 تا 27 می (خرداد ماه) سال جاری در «آستانه» پایتخت قزاقستان برگزار می‌شود.

«رنده قسیس» عضو سابق ائتلاف ملی سوریه که اکنون حامی مذاکرات با «دمشق» است، گفت: من طی دیدار با «ایرلان ادریس‌اف» وزیر امور خارجه قزاقستان و رئیس اداره آسیایی و آفریقایی این وزارتخانه در مورد برگزاری تاریخی مقدماتی دور بعدی رایزنی‌های بین دولت سوریه و مخالفان این کشور از 25 تا 27 می در آستانه موافقت کرده‌ام.

قسیس افزود: وزارت خارجه قزاقستان از همه سازمان‌های مخالف دولت سوریه‌ و همچنین تمام نمایندگان سازمان‌های جامعه مدنی‌این کشور برای شرکت در این مذاکره دعوت به عمل آورده است.

بررسی مسائل ارائه کمک‌های بشردوستانه به سوریه و طرح‌ریزی یک نقشه برای راه‌حل سیاسی در رابطه با درگیری‌ها در این کشور از موضوعات محوری این نشست عنوان شده‌ است.

قسیس در ادامه افزود: ما هرگز قادر به حل‌وفصل اوضاع یا حصول توافق با داعش و «جبهه النصره» نخواهیم بود، با این حال، برخی از افسران عالی رتبه سابق ارتش‌ رضایت خود را برای شرکت در این مذاکره ابراز داشتند.


فارس

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.