آخرین خبرواکنش فدراسیون پرتغال به خداحافظی رونالدو
1824بازدید
۲

معدنچي: 16 خرداد روز به ياد ماندني فوتبال ايران خواهد بود

با توجه به برنامه‌ي ويژه افشين قطبي اميدوارم تيم با شرايط مطلوبي که هم اکنون پيش روي خود دارد نتيجه بگيرد.

به گزارش ايسنا، مهرزاد معدنچي كه در اردوي چين بسر مي برد، وضعيت تيم ملي و بازيکنان را مطلوب ارزيابي کرد و گفت: من نخستين تمرين خود با تيم ملي را با هدايت قطبي انجام دادم، در مدت 3 هفته اي که قطبي با تيم ملي تمرين مي کرد من درگير ليگ امارات بودم و بعد از صحبت کردن با قطبي، اجازه گرفتم تا 2 روز استراحت کنم و بلافاصله به همراه بازيکنان به اردوي چين آمدم.

وي در ادامه بيان کرد: البته در مدت مسافرت به چين و تمرين امروز(پنجشنبه)، جو بسيار خوبي بر تيم ملي حاکم است و بازيکنان رابطه دوستانه خوبي با هم دارند. پنج شنبه اولين جلسه تمرين من بود و با انرژي مثبتي که قطبي به تيم داده اميدوارم بعد از آمدن بازيکنان تيم پرسپوليس و بازيکنان شاغل در اروپا و تمرينات خوبي که انجام مي‌دهيم به شرايط ايده آل رسيده و بعد از ايجاد هماهنگي مورد نياز و انجام يک بازي خوب با چين، بتوانيم آمادگي خوبي را براي حضور پر قدرت در کره شمالي بدست بياوريم.

وي در خصوص پيش بيني نتيجه ديدار ايران و کره شمالي افزود: نمي توان فوتبال را پيش بيني کرد ولي ما با اين تيم قبلا هم بازي کرده‌ايم و پيروز شده‌ايم. اميدوارم با تمرين و بازي خوبي که مقابل تيم ملي چين داريم 16 خرداد روز خوب فوتبال ايران باشد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

cfxbbjpe۱۳۹۰/۰۳/۲۱ ۱۳:۰۸

20

qwxxikuc۱۳۹۰/۰۳/۲۱ ۱۳:۰۸

20

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.