رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
1بازدید
۰

اردوغان: صدور حکم اعدام مرسي بازگشت مصر به دوره باستان است

رئیس جمهور ترکیه همچنین از کشورهای غربی به علت این که «تماشاگر این اعدام در مصر هستند» به آنها خاطر نشان کرد ترکیه مثل کشورهای عضو اتحادیه اروپا حکم اعدام را لغو کرده است.

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه روز شنبه صدور حکم اعدام محمد مرسی رئیس جمهور پیشین مصر را بازگشت این کشور به «مصر باستان» توصیف و محکوم کرد.

اردوغان در تجمعی در استانبول با اشاره به اینکه رئیس جمهور پیشین مصر « که 52 درصد آرا را به دست آورد متاسفانه به اعدام محکوم شد » غرب را متهم کرد « چشمان خود را » به کودتای 2013 منجر به برکناری مرسی بسته است.

رئیس جمهور ترکیه همچنین از کشورهای غربی به علت این که «تماشاگر این اعدام در مصر هستند» به آنها خاطر نشان کرد ترکیه مثل کشورهای عضو اتحادیه اروپا حکم اعدام را لغو کرده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از استانبول، دولت اسلام گرا - محافظه کار اردوغان موقعی که نخست وزیر بود از حامیان نزدیک محمد مرسی بعد از انتخاب او در سال 2012 بود. ترکیه امیدوار بود مرسی به نفوذ ترکیه در منطقه کمک کند.

ترکیه به تصمیم ارتش برای برکناری مرسی به عنوان اقدام مورد حمایت عربستان سعودی به شدت اعتراض کرده بود.

رجب طیب اردوغان بارها به عبدالفتاح سیسی همتای مصری خود حمله کرده است.

قبل از صدور حکم اعدام محمد مرسی نشانه های نزدیکی روابط دو کشور در شرایطی که ترکیه در پی بهبود روابط با عربستان است دیده می شد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.