آخرین خبرتصادف زنجیره‌ای ۸ خودرو در جاده یزد بر اثر طوفان شن
1بازدید
۰

بانک‌ها در انتظار ابلاغ بخشنامه تسهیلات خرید مسکن و خودرو

در حالی که 20 روز از مصوبه افزایش تسهیلات خرید کالا و خودرو و 6 روز از مصوبه افزایش سقف تسهیلات خرید مسکن می‌گذرد، هنوز بخشنامه‌های اجرایی این مصوبات به بانک‌ها ابلاغ نشده است.

در حالی که 20 روز از مصوبه افزایش تسهیلات خرید کالا و خودرو و 6 روز از مصوبه افزایش سقف تسهیلات خرید مسکن می‌گذرد، هنوز بخشنامه‌های اجرایی این مصوبات به بانک‌ها ابلاغ نشده است.

به گزارش فارس، افزایش سقف فردی تسهیلات خرید مسکن، خودرو و کالا مصوبات مهمی بود که در دو جلسه اخیر شورای پول و اعتبار به تصویب رسیده است.

مصوبه افزایش سقف تسهیلات خرید خودرو و کالا مربوط به جلسه 15 اردیبهشت ماه (20 روز پیش) بود و افزایش سقف تسهیلات خرید مسکن در 29 اردیبهشت (6 روز) تصویب شد.

ابلاغ بخشنامه‌های این مصوبات را از دو مدیرعامل بانک جویا شدیم که هر دو مسئول اعلام کردند هنوز بخشنامه‌های اجرایی این مصوبات ابلاغ نشده است.

میرمحمد‌صادقی با اشاره به جلسه‌ای که با نمایندگان وزارت صنعت ، معدن و تجارت و خودروسازان برگزار شده، تصریح کرد: شیوه نامه‌ اجرای صحیح مصوبات تدوین و حداکثر طی هفته آتی به بانک ها ابلاغ خواهد شد.

23 اردیبهشت ماه میر محمد صادقی مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی با اشاره به مصوبه تسهیلات خرید کالا و خودرو و همکاری بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن تجاری در تدوین مکانیزم اجرایی این مصوبه گفته بود: مکانیزم طراحی شده توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت به گونه‌ای است که تسهیلات به کالاها و خودروهای تولید داخلی و مصرف کنندگان واقعی تعلق بگیرد.

وی تاکید کرده بود: شیوه نامه‌ اجرای صحیح مصوبات، تدوین و حداکثر طی هفته آتی به بانک‌ها ابلاغ خواهد شد.

با توجه به اعلام مصوبات شورای پول و اعتبار انتظاراتی بین متقاضیان اینگونه تسهیلات به وجود آمده و به همین دلیل تسریع در ابلاغ این بخشنامه‌ها ضروری به نظر می‌رسد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.