آخرین خبرتصادف زنجیره‌ای ۸ خودرو در جاده یزد بر اثر طوفان شن
3بازدید
۶۷

پشت پرده اختلالات رسانه ای و برق در ایام تبلیغات چیست؟

با فرض این‌که این مسائل عمدی نبوده و جزو روال طبیعی به شمار می‌رود، آیا شایسته نیست مسئولان مربوطه برای جلوگیری از خدشه‌دار شدن وجهه کاندیدای «در قدرت»، با بیشترین تلاش خویش، این مسأله را دست کم تا پایان روزهای تبلیغات کنترل کرده و ...

پشت پرده اختلالات رسانه ای و برق در ایام تبلیغات چیست؟
بنابر اخبار رسیده به «تابناک»، در شب‌های گذشته و در هنگام پخش برنامه‌های کاندیداهای ریاست‌جمهوری، به تناوب برق نقاطی از شهر تهران و نیز مناطقی از سراسر کشور قطع شده است.

گذشته از این‌که قطعی برق و حتی در برخی موارد، قطع برنامه تلویزیونی یا پخش آن بدون صدا و یا همراه با پارازیت شدید، در زمان پخش برنامه کدام یک از نامزدهای محترم ریاست‌جمهوری بوده است، ذکر یک نکته ضروری به نظر می‌رسد و آن این‌که بروز این اختلالات در شبکه برق و یا امواج صوتی ـ تصویری، به هر دلیلی که بوده باشد، تنها یک شایبه را در ذهن مخاطبان تقویت می‌کند و آن این‌که برخی در صددند تا افکار، نظرات و برنامه‌های کاندیداهای گوناگون توسط مردم دیده یا شنیده نشود.

به عبارت بهتر، با فرض این‌که این مسائل عمدی نبوده و جزو روال طبیعی به شمار می‌رود، آیا شایسته نیست مسئولان مربوطه برای جلوگیری از خدشه‌دار شدن وجهه کاندیدای «در قدرت»، با بیشترین تلاش خویش، این مسأله را دست کم تا پایان روزهای تبلیغات کنترل کرده و زبان شایعه‌سازان و کسانی را که با قصد و غرض به دنبال تشویش اذهان عمومی هستند، کوتاه کنند.

«تابناک» که تا امروز و با گذشت دوازده روز از آغاز تبلیغات تلویزیونی نامزدهای انتخاباتی ـ که بدون شک اثرگذارترین بخش تبلیغات در این روزها به شمار می‌رود ـ با هدف جلوگیری از خدشه‌دار شدن اعتماد عمومی، از انتشار چنین اخباری خودداری کرده بود، امروز بر خود فرض می‌داند که به جهت انجام رسالت رسانه‌ای خویش، به مثابه زبان گویای جامعه، این هشدار را به مسئولان مربوطه بدهد که احیانا اگر دست‌هایی در کار است تا حیثیت و اعتبار جریان حاکم، رسانه ملی و سرانجام، کل حاکمیت را خدشه‌دار کند، به سرعت و با یک صراحت صادقانه به مردم معرفی شده و خود را از این مسأله مبرا کنند.

«تابناک» در ادامه نیز پیام‌های برخی از کاربران خویش را در این مورد به شرح زیر می‌آورد:

• سلام، لطفا در مورد قطع برق برخي از مناطق تهران در ساعت 9:45 در هنگام پخش فيلم هاي تبليعاتي کانديداها (بجز آقاي احمدي نژاد) مطلب بنويسيد. همين امروز (دوشنبه) در هنگام پخش برنامه آقاي کروبي، برق مناطقي از تهران قطع شد.

• شامگاه روز شنبه مورخ 09/03/1388 پس از گذشت دقايقي از شروع فيلم انتخاباتي آقاي مير حسين موسوي برق منطقه پنج تهران به علت نامعلومي تا دقايقي پس از پايان اين فيلم قطع گرديد . اين در حاليست که چرا بايستي در اولين دقايق شروع اين فيلم انتخاباتي برق قطع و تا پايان آن قطع برق ادامه داشته باشد . مي توان اين نکته را از ضعيف بودن رقيب اصلي اين کانديداي محبوب و مردم به شمار آورد.

• با سلام به شما
ديشب در هنگام پخش فيلم آقاي کربي تمام کانالهاي سيما در استان لرستان قطع و وصل مي‌شدن. تلويزيون هاي خرم آباد از چند ساعت قبل از شروع سخنراني هاي کروبي و رضايي دچار اختلال شدند. در واقع بر روي برخي شبکه ها پارازيت ايجاد کردند. و در بسياري از خانه ها مردم ناچار به خاموش کردن تلويزيون خود شدند.

آنها که از برنامه هاي بسيار زيباي آقاي کروبي و آقاي رضايي خبر داشتند. و ميدانستند چه ميخواهند بگويند. بنابراين ترسيدند.

حدس ميزنم در بسياري از شهر هاي ديگر هم همين مشکل را ايجاد کرده باشند. ولي در شهر خرم آباد-مرکز استان لرستان مطمئنم. چون از 10-15 نفر از ديگر دوستان در نقاط مختلف شهر پرسش کردم. متاسفم براي کساني که درونشان آنقدر پوچ است، که اينچنين به خود ميپيچند و نميخواهند درونشان مشخص شود.

• خسته نباشيد
بعد از افتضاح صداوسيما در مسئله جعل خبر از سوي مراجع ، ديشب(11/3/88 ) در بسياري از نقاط کشور شاهد بوديم که از ساعت 23 در هنگام برنامه گفتگوي ويژه خبري دريافت شبکه دو با مشکل مواجه شد.
بسيار جالب است که افرادي در صداو سيما مي خواهند کساني که برنامه و راهکار علمي دارند صدايشان به مردم نرسيد.

• سلام و خسته نباشيد
ديشب باز در تبريز کانالهاي تلوزيوني درست نشون نمي دادند البته کانال 1 خوب بود اما 2 و 3 قطع بود از امشب هم مناظره ها شروع ميشه اگه مسئولين عرضه پخش اين 3 تا کانال رو هم ندارن تا شب نشده يه ماهواره بخريم ممنون ميشم سريع يه پيگيري بفرماييد .

• شب گذشته ساعاتي پيش از بامداد امروز و هنگام پخش گفتگوي ويژه دکتر محسن رضايي از شبکه 2 سيما اين شبکه قطع شد تا بازهم مردم شهرهاي ايذه ، باغملک ، دهدز ، قلعه تل وبخشهاي مختلف اين شهرستانها از شنيدن حرفهاي محسن رضايي وديدن تصوير ايشان محروم شوند .

• روز شنبه دوم خرداد هنگام پخش برنامه «صحبت به دوربين» كه اختصاص به صحبت‌هاي دكتر محسن رضايي در دهمين دوره انتخابات رياست‌جمهوري داشت نيز برق جنوب تهران و مناطقي از آذربايجان غربي، ايذه، مسجدسليمان، دزفول در استان خوزستان و شهركرد درستان چهارمحال بختياري قطع شد وشبکه يک شهر دهدز نيز در هنگام پخش برنامه دکتر محسن رضايي قطع شد .

تلويزيون هاي خرم آباد از چند ساعت قبل از شروع سخنراني هاي کروبي و رضايي دچار اختلال شدند.
در واقع بر روي برخي شبکه ها پارازيت ايجاد کردند. و در بسياري از خانه ها مردم ناچار به خاموش کردن تلويزيون خود شدند.

آنها از برنامه هاي بسيار زيباي آقاي کروبي و آقاي رضايي خبر داشتند. و ميدانستند چه ميخواهند بگويند. بنابراين ترسيدند.
حدس ميزنم در بسياري از شهر هاي ديگر هم همين مشکل را ايجاد کرده باشند. ولي در شهر خرم آباد-مرکز استان لرستان مطمئنم. چون از 10-15 نفر از ديگر دوستان در نقاط مختلف شهر پرسش کردم. متاسفم براي کساني که درونشان آنقدر پوچ است، که اينچنين به خود ميپيچند و نميخواهند درونشان مشخص شود.

• خواستم يک مطلب مهم را به عرض برسانم و آن اينکه ما امشب دوشنبه در تبريز نتوانستيم برنامه آقاي رضايي را دريافت کنيم. همش پارازيت ميفتاد و به احتمال زياد پارازيتهاي مذکور عمدي بودند. انتظار اين است که اين مطلب را درج نمائيد و پيگيري کنيد.

• اينجانب در شهر خورموج در استان بوشهر زندگي مي کنم و مي خواستم خبري به اطلاع شما برسانم از امروز بعد از ظهر کليه کانالهاي تلويزيون با اختلال مواجه است و اکنون که در حال پخش مصاحبه آقاي رضايي است تمام شبکه ها داراي صدا و تصوير مطلوب است ولي فقط شبکه دوم سيما که در حال مصاحبه با اقاي رضايي است بدون صدا مي باشد خواهشمند است نسبت به اطلاع رساني جهت رعايت عدالت و جلوگيري از تضييع حقوق کانديداهاي انتخابات اقدام فرماييد.

• با سلام، من از بوشهر با شما تماس گرفتم . در حال تماشاي سخنان آقا محسن از شبکه دو سيما بودم بعد از گذشت سي دقيقه از برنامه ناگهان شبکه دو سيما قطع شد و يک عکس از شبکه پرس تيوي روي صفحه ي تلويزيون نقش بست.در حالي که همه ي شبکه هاي ديگر درست بودند.بلا فاصله بعد از تمام شدن سخنان آقا محسن شبکه دو وصل شد. بعد از ظهر امروز نيز 15دقيقه قبل ازشروع سخنان احمدي نژاد از راديو شبکه هاي تلويزيون قطع شد و مانع تماشاي فوتبال از شبکه 3شد.از شما خواهش دارم اين موضوع را پيگيری کنید.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۳ ۱۵:۰۱

اگر می خواستند از پخش برنامه ها جلوگیری کنند،قطعا از راهی به جز قطعی برق وارد عمل می شدند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۳ ۱۲:۵۱

منزل ما در محله جنت اباذ است و زمان پخش فيلم اقاي موسوي برق منطقه از بالاي همت رفت.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۳ ۱۰:۵۶

با سلامهنگامپخش فیلمها و برنامه ها تبلیغاتی کاندیداها (بجز احمدی نژاد) شبکه های تلویزیونی دچار پارازیت میشوند که تا کنون بی سابقه بوده است منفکر میکردم از آنتن ما یا از بدی آب وهوا است اما بعد از تمام شدن برنامه خود به خود تلویزیون درست می شود!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۳ ۱۰:۴۶

هنگام پخش برنامه تبلیغاتی آقای کروبی صدای شبکه 1 سیما در شهرستان شازند قطع شد وپایان این برنامه به حالت عادی برگشت و بعد از آن تصویر وصدای شبکه 2 هنگام پخش گفتگوی ویژه خبری آقای رضایی قطع و وصل می شود

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۳ ۱۰:۲۶

با سلام ،
در اهواز 2 روز است که برق به تناوب قطع می گردد . همه مناطق به تحقیق .

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۳ ۱۰:۰۴

((تا کی به این حقه و نیرنگ بازی ادامه میدید.
رسیدن به قدرت اینقدر مهمه که به هر وسیله ای متوسل میشید
این زمان ها هم میگذره و روسیاهیش برای شما میمونه
شاید چند سال دیگه به این خیانتها و نامردیهاتون در حق مردم و نشر اکاذیب نگاهی کنید و از خجالت و شرم سر بگذارید و بمیرید))
فکر کنم روی سخن این دوست عزیز با عاملان و مسببان این قبیل اجحافات و ستمهای آشکاری است که به مردم می شود. به نظر شما آیا اینکه یک بار در زمان سخنرانی آقای احمدی نژاد برق بخشی از کشور قطع شد می تواند مجوز تکرار مذبوحانه این اقدام زشت آن هم به بدترین نحو ممکن و به کرات باشد؟ مردم عاقلند و می فهمند. چطور چند سالی است که در دریافت صدا و تصویر تلویزیون هیچ مشکلی وجود ندارد اما به محض آنکه یکی از سه کاندیدای غیر دولتی می خواهند حرف بزنند همه چیز به یکباره دچار مشکل می شود؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۳ ۰۸:۴۹

اینها همه از طرف مافیای قدرت برای تخریب رئیس جمهور محبوب دوره نهم و دهم صورت می گیره

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۳ ۰۰:۵۴

از مجموع نظرات معلومه كه در صحبت همه كانديداها برق رفته حالا يكي بيشتر و يكي كمتر. اگه عمدي بوده معلومه كه مسئولين برق حاهاي مختلف راي هاي مختلفي دارند و به تتناسب اين كه كانديداي مخالفي صحبت مي كنه برق رو قطع مي كردند كه از لحاظ اتفاق عدالت رعايت شده و البته نه از لحاظ مقدار زمان. اگر هم عمدي نبوده كه بازم عدالت رعايت شده در مورد مقدار زمانش هم كه دست اون ها نبوده دست خدا بوده. فكر هم نمي كنم اين كارها تاثير زيادي در جابه جائي راي داشته باشه خصوصا در مورد حاج محسن.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۳ ۰۰:۵۲

خیلی ها اینجا خالی بستن ، ببند آقا، از قافله جا نمونی برو رفیقاتم بیار با هم ببندید!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۲۰:۵۷

با سلام الان 2روزه كه تو همدانم اين مشكل به كرات اتفاق مي افته

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۲۰:۴۵

واقعا که باید گفت العاقبه للمتقین
بالاخره دم خروس از پیراهن رسانه ملی بیرون زد ان از قطع برق و تصویر و صدا گرفته تا اعلام خبر تکذیب مراجع و .... به نظر من اصلاح که متصور نیست بهترین راه ان است که اکر شما واقعا به این اخبار معتقد هستید و طرفدار محسن رضایی هستید در کنار این سایت به صورت مکتوب و سخنرانی مردم این استانها را از تحقیری که بر انها روا می دارند اگاه کنید تا خود برای چندمین بار به این اقایان درس خوبی بدهند

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۹:۵۴

درود بر آقاي دكتر احمدي نژاد اميدوارم انشالله با كمك خداوند در اين انتخابات پيروز شوند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۸:۵۸

اگه قراره اینجوری ادامه پیدا کنه زودتر ماهواره بخریم از امشبم مناظره ها شروع میشه

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۸:۱۷

پنج دقيقه مونده به پخش فيلم مستند آقاي احمدي نژاد در گنبد برق بخش عمده شهر قطع شد

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۷:۱۸

سلام دیشب هنگام سخنرانی آقای رضایی در شهر کرمان چندین مرتبه صدا و تصویر ایشان قطع شد

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۷:۰۸

آخه عملکرد آقایان کروبی و موسوی در طی 24 سال حکومتشان معلوم است . مجبور هستند که فیلم بازی کنند و مردم را فریب دهند این حقه ها دیگرقدیمی شده آقای احمدی نژاد فقط با 4 سال خدمت صادقانه پوزه همه شان را به خاک مالیده نیازی به تبلیغ نیست .

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۷:۰۷

با سلام
ما كه در انتخابات اسير تبليغات نيستم پس چه فرقي مي كنه كه برنامه تبليغاتي كانديداها را ببينيم يا نبينيم. سوابق كاري همه حضرات كانديداها مشخصه، يعني اين چند دقيقه تبليغات ارزشش بيشتر از سوابق كاريه؟ فقط انصافاً موقع پخش اخبار كوتاه 2030-2200 و سريالها برقها را قطع نكنيد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۶:۴۷

اصفهان هم بی نصیب نبود دوشنبه شب راس سات شروع گفتگوی خبری شبکه 2 (ویژه آقای رضائی ) دقیقاً کلیه ماهواره ها قطع و در پایان گفتگو وصل شدند..........!
جالب تر اینکه تمام فرکانس های دیگه (شبکه های استانی )بدون اختلال در حال پخش برنامه بودند واقعا شرم آور است

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۶:۳۲

خدا را شکر در استان مرکزی برق نرفت ولی از ساعت 8 به بعد بجز شبکه استانی تمامی شبکه ها تا ساعت 12 قطع شدن قابل توجه سینه سوخته های انقلابی که دوست دارن آبروی امثال تابناکی هابره و رو سیاه بشن واقعا اگه از برنامه های رضایی و وعده 70تومانی کروبی و موج سوم موسوی نمی ترسید اینا چه حرفیه که می زنید مگه شما ایرانی نیستید آدم احساس می کنه داره با دشمنش مناظره می کنه یا به قول صحیح تر مباهله

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۶:۲۹

این کارها تبلیغ برای کاندیدایی است که برنامه اش قطع شده ... این دولت کی میخواهد این ها رو بفهمد که با این روشها نمی تواند جلوی شکستش را بگیرد ؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۶:۲۱

شماییکه میگی اینها سیاه نماییه ثابت کن که برق نرفته بعد توهین کن. همون خدا تو کمرت بزنه اگه بیخود نفرین بکنی ملت را

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۵:۴۸

غلط کردید برق منطقه ما موقع برنامه احمدی نژاد قطع شد

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۵:۴۷

يه عده متاسفانه الان دست اندر کار هستند که معتقدند هدف وسيله رو توجه ميکنه و اين يک مشکل اساسي است براي همين از هر ابزاري براي رسيدن به هدفشون استفاده ميکنن دروغ ميگن، تهمت ميزنن ...

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۵:۳۸

به اون نظري كه گفته بيشترين كارشكني ها براي آقاي دكتر بوده مي خواستم بگم: نه كه دكتر زياده بگيد كدوم دكتر : مثلا دكتر كردان و ...

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۵:۲۸

چرا از قطعي برق تو يزد، شمال كشور و ... هنگام پخس فيلم انتخاباتي دكتر احمدي نژاد چيزي نميگين.
دوستمون راست گفت:
اميدورام تا دين (و دنياي) ما و شما بر باد نرفته اين انتخابات تموم شه.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۵:۲۱

مرگ بر آمریکا،مرگ بر ضد ولایت فقیه.اینا همش کار دشمنای اسلامه که میخوان اتحاد ما مسلمونا رو از بین ببرن.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۵:۱۷

در برخي از شهرهاي آذربايجان شرقي فيلم اقاي كروبي ناقص دريافت شد و گفتگوي اقاي رضايي نيز اصلا" دريافت نشد ( بغير از شبكه استاني بقيه شبكه ها كلا" مشكل داشتند. )

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۵:۱۶

/با سلام
من یکی از اهالی شهرستان فراشبند از استان فارس هستم.
در روزی که برنامه تبلیغاتی آقای میر حسین موسوی قرار بود ساعت 45/9 پخش شود دقیقا در همین ساعت برق تعداد زیادی از روستا ها قطع و مردم این روستاها نتوانستند این برنامه را ببینند.
البته دلیل آن برخورد یک اتوموبیل با تیر چراغ برق در ساعت 4 بعد از ظهر بود که باعث قطعی برق نیز نشده بود و می توانستند در همان زمان یا بعد از پخش فیلم آن را بازسازی نمایند اما اینقدر معظل کردند تا ساعت 45/21

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۵:۱۵

با سلام
اگه تموم اين حرفا راستن و نميخواين به كمك بقيه دولت رو اين روزا خراب كنيد لطفا اين رو هم نشون بدين: من خودم ماهواره دارم و زمانهايي كه برنامه‌هاي تلوزيوني قطع مي شد بلا فاصله اونو رو از طريق ماهواره دنبال مي كردم ولي متاسفانه كانال‌هاي ماهواره هم قطع بود. تازه اين اتفاق يني قطع شدن برنامه ها حتي در زمان پخش فوتبال ايران و چين هم اتفاق مي افتاد. اين ديگه چه ربطي به انتخابات داره اگر هم ربط داره افرادي مي خواهند آقاي احمدي نژاد رو خراب كنن نه افراد ديگه رو. با تشكر

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۵:۱۳

دست از اين مظلوم نمايي دروغين برداريد. اين روش جديدتون!!!!!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۵:۰۸

بابا خجالت بکشین . ای امام کجایی که ببینی مملکت کارش به کجا رسیده !!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۵:۰۷

قابل توجه شهروند گرامی منطقه 5 که قطعی برق را ندیده اند از روز شنبه تا دیشب هرشب از ساعت 21:45تا22:45 برق محله شهران شمالی که بنده ساکن آن هستم قطع شده است . سعی کنید علائقتان جلوی انصافتان را نگیرد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۵:۰۵

کار ما ایرانیها از کاه کوه ساختن هست متاصفانه

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۵:۰۴

موقع پحش مستند آقاي رضاي درست از لحظه شروع تا پايان برق منطقه پاسداران-حسين آباد قطع شد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۴:۵۷

امیدوارم تا دین ما و شما بر باد نرفته این انتخابات تموم شه.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۴:۵۳

بیشترین قطعی مربوط به برنامه دکتر بوده و بنظر من این کارشکنی ها دنباله کارشکنی های مخالفان دکتر در بدنه نظامه (صدا و سیما و جاهای دیگه)

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۴:۵۰

پناه بر خدا از اين همه شيطنت، يك نفر چطور توانسته اينقدر شماها رو آزار بده كه براي جلوگيري از موفقيتش در انتخابات به هر حيله‌اي دست مي زنيد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۴:۴۶

با این حرکات مذبوهانه فقط تیشه به ریشه خودشان می زنند.مردم ایران در صد سال گذشته ثابت کرده اند که تحمل دیکتاتور را ندارند .

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۴:۴۵

دیشب کانال 2 در تبریز قطع بود شبی هم که آقای کروبی برنامه داشت هی قطع و وصل می شد

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۴:۴۴

اولین بار این اتفاق ها در زمان سخنرانی اقای احمدی نژاد در انتخابات نهم اتفاق افتاد از این کارها خیلی زیاده مردم خودشون میفهمن همه چی رو

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۴:۴۰

سوزش شما از قطع برق برای رضایی است و الا زمان احمدی نژاد و دیگران نیز برق قطع شده بود!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۴:۴۰

چرا توانير فقط از آقاي احمدي نژاد عذرخواهي كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۴:۴۰

در مسجدسلیمان هم که زادگاه دکتررضائی است شبکه سه دچارپارازیت شده و صدای آن هم قطع شده.ببینید نفوذی های احمدی نژاد تاکجا رفتنه

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۴:۳۹

دیشب در هنگام مصاحبه محسن رضایی صدای شبکه ی دو در مشهد-ملک آباد به طرز فجیعی خراب بود
این مسئله بی سابقه بودو بفیه ی کانال ها درست بود
تلویزیون ما از این گرون هاست!

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۴:۳۸

من يكي از كاربران شما هستم علاقه زيادي به تابناك دارم ديشب شبكه دو سيما در استان بوشهر تصوير يا قطع مي شد و يا تصوير بود ولي صدا نداشت و ما نتوانستيم برنامه هاي سردار جنگ را بشنويم و بسي جاي تعجب دارد...........

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۴:۳۸

کانال های 6 و 2و 3 در مواقع اخبار در تبریز پارازیته هست و کاملا غیره قابل استفاده.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۴:۳۷

کانال های 6 و 2و 3 در مواقع اخبار در تبریز پارازیته هست و کاملا غیره قابل استفاده.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۴:۳۵

حتما آمريكا واسراييل دست داشتند.شك نكنيد

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۴:۳۲

همرنگ جماعت شو، خواهی نشوی رسوا...اون اولین قطع هم بهانه ای بوده واسه بقیه قطعی ها....ما مردم خیلی نجیب و ساده ایم. دلم فقط برای خودمان می سوزد

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۲ ۱۴:۲۷

کسی که نظر اول رو داده مثل اینکه چشاش رو بسته و داره از روی هوا حرف میزنه. عزیز من اطرافت رو خوب نگاه کن ببین این موضوعی که تابناک میگه به اشکال مختلف داره اتفاق میافته و حتی سیاسیون کشور هم از این برخوردها و کارهای زننده ناراحتن. اگه نمیخوای قبول کنی نکن، ولی به تابناکی ها افترا نزن!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.