آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
3بازدید

هلاکت شماری از تروریست‌های داعش در فلوجه

حمله جنگنده‌های ارتش عراق به مقرهای گروه تروریستی داعش در فلوجه، شماری از تروریست‌های این گروه را به هلاکت رساند.

هلاکت شماری از تروریست‌های داعش در فلوجه
حمله جنگنده‌های ارتش عراق به مقرهای گروه تروریستی داعش در فلوجه، شماری از تروریست‌های این گروه را به هلاکت رساند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری آلمان از انبار، ارتش عراق روز پنجشنبه اعلام کرد هفت نفر از عناصر گروه تکفیری صهیونیستی داعش در حمله جنگنده های عراقی به منطقه « الصقلاویه » در شمال فلوجه در 60 کیلومتری غرب بغداد به هلاکت رسیدند.

یک منبع نظامی عراقی گفت: « جنگنده های عراقی امروز محل تجمع عناصر گروه تروریستی داعش در مرکز منطقه الصقلاویه را هدف قرار دادند و بر اثر آن هفت نفر از تروریست ها کشته شدند.»

این منبع افزود: « حمله به مقر تروریست های داعش در این منطقه بر اساس اطلاعات دقیق به دست آمده انجام شد.»

منطقه الصقلاویه در شمال فلوجه صحنه عملیات مختلف و گسترده نیروهای عراقی تحت حمایت نیروهای مردمی برای پاکسازی آن از عناصر تروریست ها است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.