آخرین خبرایستگاه خیابان روزولت
4بازدید

باز حادثه و باز هم ضدونقیض‌گویی مسئولان البرز

نکته جالب توجه این بود که باقری صبح فردا نظر خود را تغییر داد و حال معلوم نیست که این ضد و نقیض گویی یک مسئول رسمی در استانداری البرز به چه دلیل بوده است؟

باز حادثه و باز هم ضدونقیض‌گویی مسئولان البرز
شامگاه جمعه خبرهایی در چند استان کشور از جمله استان البرز به صورت گسترده در شبکه های اجتماعی و سایت های خبری منتشر شد.

به گزارش تابناک البرز، این خبر حکایت از مشاهده یک شی نورانی و برخورد آن با زمین در استان هایی چون قزوین، همدان و البرز داشت.

در ساعت 2 و 41 دقیقه بامداد روز نهم مرداد، خبرگزاری رسمی دولت در استان البرز به نقل از مدیر کل مدیریت بحران استانداری البرز خبری را منتشر کرد و نوشت: مدیر کل مدیریت بحران استانداری البرزبا تایید سقوط شهاب سنگ در این استان، گفت: شهاب سنگی نیمه شب پنجشنبه در منطقه ای بیابانی بین شهرستان های اشتهارد و نظرآباد در استان البرز برخورد کرده است.

در ادامه این خبر آمده بود: ابوالقاسم باقری ساعات ابتدایی بامداد جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این شهاب سنگین در منطقه ای بیابانی سقوط کرده، احتمال اینکه خساراتی داشته باشد، بسیار کم است و تا کنون نیز گزارشی از خسارات احتمالی ارایه نشده است.

نکته جالب توجه این بود که باقری صبح فردا نظر خود را تغییر داد و به برخی از رسانه ها از جمله خبرگزاری تسنیم، مهر و ایسنا گفت که خبر سقوط شهاب سنگ در استان البرز را تایید نمی کنم.
وی حتی گفت و گویی را با پرتال رسمی استانداری البرز انجام داد که در ان آمده بود: مدیرکل بحران استانداری البرز گفت: خبر سقوط شهاب سنگ در این استان تنها بر پایه اظهارات مردمی بوده است!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری البرز، ابوالقاسم باقری در گفتگوی تلفنی، ضمن تکذیب خبر سقوط شهاب سنگ در این استان گفت: خبر منتشر شده در رسانه ها مبنی بر سقوط شی نورانی در منطقه اشتهارد و نظرآباد، تنها متکی به اظهارات و شواهد مردمی بوده است و تا کنون در این استان هیچ شهاب سنگی رویت نشده است.

وی افزود: اگر شهاب سنگ سقوط کرده بود باید شاهد خسارات های ناشی از آن بودیم که تا کنون نیز گزارشی اعلام نشده است.
باقری گفت: خبر سقوط شهاب سنگ در استان البرز را تکذیب می کنم.

حال معلوم نیست که این ضد و نقیض گویی یک مسئول رسمی در استانداری البرز به چه دلیل بوده است؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۱۰ ۱۶:۰۳

من متوجه نمی شوم چه نیازی به تائید و یا تکذیب مقامات دولتی در این زمینه می باشد؟ نکند مسئولین به همه امور مسلط هستند و برای چنین اتفاقاتی نیاز به تائیدیه آنها می باشد؟ آیا با تکذیب یک اتفاق مربوط به علم نجوم و کهکشان در اصل ماجرای رخ داده تغییری بوجود می اید؟

etertert۱۳۹۴/۰۵/۱۰ ۱۵:۵۵

ما در قزوين بصورت آشكار مشاهده كرديم . متعجبيم چرا بعضي ها مي خواهند بگويند مردم دروغ مي گند.

کامیار۱۳۹۴/۰۵/۱۰ ۱۵:۳۳

عموما استان البرز نه تنها دراین مورد بلکه در تمام موارد توسعه - عمرانی-سیاسی- اقتصادی و....دارای مدیرانی بدقلق و کند می باشد و اکثر پروژه با کندی و تاخیر چندین برابری صورت میگیرد- اینکه بماند شهاب سنگ

مهران۱۳۹۴/۰۵/۱۰ ۱۴:۵۷

این هم روشی برای فرار به جلو از عواقب مسئولیت ستادهای بحران است . اگر خبر درست باشد که اطلاع رسانی کرده اند و مابقی جریانها . اگر هم نادرست باشد بهانه برای نادرستی میاورند به هر حال از مورد اول دردسرش کمتر است و ننگ بی مسئولیتی نمیخورند

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۱۰ ۱۴:۴۲

شبکه شما امروز در بخش خبرش یک تکه از شهاب سنگ را نشان داد که در یک مزرعه افتاده بود بنابراین دیگر تکذیب نشان دهنده عدم اطلاع اشخاص است

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۱۰ ۱۴:۳۸

چند خبر در همین خصوص منتشر شده مثلا مسئول هواشناسی زنجان این شی مشکوک رو با عقبه 500 متر با چشم خودش دیده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.