آخرین خبرافزایش تعداد نفتکش‌های آتش گرفته در شرق تنگه هرمز
6بازدید
۰

ضاحي خلفان فاش کرد نوه رئيس سابق امارات جزو کشته‌هاي مأرب يمن است

ابوظبی در پی کشته شدن 45 نظامی ارتش امارات در مأرب به مدت سه روز عزای عمومی ا علام کرده است و پرچمهای امارات طی این سه روز نیمه افراشته خواهد شد.

معاون رئیس پلیس امیر نشین دبی فاش کرد نوه رئیس سابق امارات از جمله دهها افسر و سرباز سعودی، اماراتی و بحرینی است که بر اثر اصابت موشک بالستیک توچکای ارتش و کمیته های یمن به محل تجمع آنها در استان مأرب یمن کشته شدند.

به گزارش شبکه تلویزیونی المنار، ضاحی خلفان در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت سه تن از افسران ارشد اماراتی یعنی زیاد بن محمد آل زید نوه رئیس سابق امارات، پسر ولیعهد امیر نشین فجیره و فرمانده تیپ امارات در یمن کشته شدند.

ابوظبی در پی کشته شدن 45 نظامی ارتش امارات در مأرب به مدت سه روز عزای عمومی ا علام کرده است و پرچمهای امارات طی این سه روز نیمه افراشته خواهد شد.

این تعداد کشته به عنوان یک ضربه به ارتش امارات از زمان تأسیس این شیخ نشین توصیف شده است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.