رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرپارادوکس حقوق جدید در سال ۱۴۰۶/ عدالت برای چه کسانی و با چه ضرایبی اعمال می‌شود؟
4بازدید
۱

«خندوانه» بر می گردد

رامبد جوان به تازگی در صفحه اینستاگرامش از شروع مقدمات سری سوم «خندوانه» پس از تولید فیلم تازه‌اش «نگار» خبر داده و بهروز بقایی گزارشگر این برنامه نیز این خبر و حضور خود را در استان‌های ایران به عنوان گزارشگر «خندوانه» تایید کرده است.

 رامبد جوان به تازگی در صفحه اینستاگرامش از شروع مقدمات سری سوم «خندوانه» پس از تولید فیلم تازه‌اش «نگار» خبر داده و بهروز بقایی گزارشگر این برنامه نیز این خبر و حضور خود را در استان‌های ایران به عنوان گزارشگر «خندوانه» تایید کرده است.

بهروز بقایی در گفت و گو با سینماپرس، با اشاره به این‌که این‌روزها روی چند طرح مختلف برای تغییر شکل برنامه «خندوانه» کار می‌کند، گفت: «با تصویب این طرح‌ها تصور می‌کنم «خندوانه» با شکلی جدید روی آنتن خواهد رفت.»

کارگردان «دنیای شیرین دریا»، در ادامه گفت: «همان‌طور که در مجموعه قبلی «خندوانه» به عنوان گزارشگر در استان‌های مختلف کشورمان، با رامبد جوان همکاری بسیار خوبی داشتم، در سری سوم این برنامه نیز به عنوان گزارشگر و نویسنده حضور جدی دارم و امیدوارم آنچه اتفاق می‌افتد بتواند مخاطبان تلویزیون را مثل برنامه گذشته به سوی خود جذب کند.»

این کارگردان و نویسنده با بیان این‌که همیشه در حال نگارش فیلم‌نامه‌های سینمایی و تلویزیونی است، درباره خبرهای مربوط به ادامه سریال «دنیای شیرین دریا» نیز این‌طور توضیح داد: «مدتی است که نظرم نسبت به یک طرح که برای کودکان و نوجوانان است جلب شده و فیلمنامه آن را آماده کرده‌ام که انشاالله به زودی این سریال را که در حال و هوای سریال ماندگار «دنیای شیرین دریا» است جلوی دوربین می‌برم.»

بقایی که می‌گوید همیشه در فیلمنامه‌هایش به مخاطب عام توجه دارد، اضافه می‌کند: «دوست ندارم مانند برخی از فیلمسازان و سریال‌سازان به سمت تولید آثاری بروم که نمی‌تواند طیف‌های مختلف مردمی را به سوی خود جذب کند؛ من معتقدم که یک اثر هنری زمانی که خلق می‌شود باید بتواند عامه مردم را حتی در روستاهای دوردست کشورمان راضی کند و این‌که ما بخواهیم با دیدگاه‌های شبه‌روشنفکرانه دست به تولید‌آثاری بزنیم که برای مردم جذاب نباشد کاری بیهوده است.»
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۱
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰
کوروش درخشان

این برنامه خیلی تصنعی است و تماشاگران سفارشی هستند و سفارشی عمل می کنند لذا نچسب هستند...

شبهای برره و مرد هزار چهره مهران مدیری فوق العاده بودند...

تشخیص کشور IP: DB-IP

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.