کفاشیان بازهم به سفرمی رود/حق جلسات دلاری درانتظار رییس
کفاشیان پیش از حضور در مراسم سالانه ، در جلسات هیأت اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا شرکت خواهد کرد تا به قول خودش از حق جلسات پربار و دلاری AFC هم بهره مند شود. هنوز دو هفته از بازگشت کفاشیان از سفرخارجی قبلی نمی گذرد.
با نزدیک شدن به پایان دومین دوره چهارساله ریاست کفاشیان بر فدراسیون فوتبال به نظر می رسد تعداد سفرهای خارجی او هم افزایش چشمگیری می یابد.
به گزارش تابناک ورزشی، رئیس فدراسیون فوتبال قراراست پنجم آذرماه برای حضور در مراسم انتخاب برترینهای سال 2015 آسیا به هند سفر خواهد کرد.

علی کفاشیان قراراست روز چهارشنبه سفری به هند داشته باشد تا درمراسم سالانه کنفدراسیون قاره شرکت کند و البته در حاشیه آن لابی های لازم جهت انتخابات آتی فیفا و حمایت از شیخ سلمان را انجام دهد. این مراسم قرار است 8 آذرماه در دهلی برگزار شود.
کفاشیان پیش از حضور در این مراسم در جلسات هیأت اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا شرکت خواهد کرد تا به قول خودش از حق جلسات پربار و دلاری AFC هم بهره مند شود. هنوز دو هفته از بازگشت کفاشیان از سفرخارجی قبلی نمی گذرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.