آخرین خبرواکنش به ادعای بی‌اساس مداخله ایران در یمن
4بازدید
۰

ایتالیا و بلغارستان خواستارمیزبانی مشترک جام جهانی

سازمان مشترک مسابقات قهرمانی در قاره اروپا CEV از درخواست رسمی دو کشور ایتالیا و بلغارستان برای میزبانی رقابت‌های جام جهانی والیبال مردان در سال 2018 خبر داد.

به گزارش تابناک ورزشی، در جلسه امروز سران والیبال اروپا تحت عنوان کنفرانس اروپایی والیبال که در شهر رم برگزار شد، دو کشور ایتالیا و بلغارستان به صورت رسمی برای میزبانی مشترک اعلام آمادگی کردند و مقرر شد تا 3 سال آینده این اشتراک و اتحاد بین دو کشور در زمینه‌های مختلف برقرار و رو به رشد باشد.

ریاست تازه انتخاب شده CEV، الکساندر بوریچیچ صرب از این خبر بسیار خوشحال شده و به هر دو کشور ایتالیا و بلغارستان تبریک گفته است. او معتقد است که دو کشور مذکور می‌توانند یکی از بهترین و باشکوه‌ترین رقابت‌های والیبال جهانی را برگزار کنند. در سال 2005 نیز تجربه میزبانی مشترک بین صربستان و ایتالیا نزد اروپایی ها مثبت بوده و پیش بینی می‌شود که دو کشور ایتالیا و بلغارستان نیز همکاری خوبی در این عرصه با هم داشته باشند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.