رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرشوک بزرگ ترامپ به نتانیاهو!
2بازدید
۲۲

شبکه «ای.بی.سی» آمریکا مدعی شد؛

تلاش گسترده اسرائیل برای نفوذ به شبکه‌های رایانه‌ای ایران

در این گزارش آمده که در عملیات نابودی رآکتور کره شمالی در خاک سوریه که بنا بر اطلاعات منابع خارجی از سوی اسرائیل در ماه سپتامبر سال 2007 صورت گرفت، در خود بخش جنگ رایانه‌ای را گنجانده بود. به گفته منبع آگاه اسرائیل، همین عامل تأمین کننده موفقیت عملیات شد... در این مرحله، بحث جنگ رایانه‌ای در میان است که کارشناسان اسرائیلی در چهارچوب آن، تلاش می‌کنند به ...

تلاش گسترده اسرائیل برای نفوذ به شبکه‌های رایانه‌ای ایران

اسرائیل هم‌اکنون تلاش‌های گسترده خود را برای مسدود سازی برنامه هسته‌ای تهران به حمله در محیط‌های سایبر معطوف کرده است.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، شبکه  خبری «ای.بی.سی» آمریکا، با بیان این مطلب مدعی شد، اسرائیلی‌ها در تلاشند تا به سیستم‌های اطلاعات رایانه ای اتمی ایران نفوذ کنند.

بر پایه این گزارش، در این مرحله، بحث جنگ رایانه‌ای در میان است که کارشناسان اسرائیلی، در چهارچوب آن تلاش می‌کنند به شبکه رایانه‌ای نیروهای امنیتی ایران وارد شده تا بتوانند اطلاعاتی را درباره وضعیت گسترش برنامه هسته‌ای و همچنین امکان حمله به تأسیسات آنها به چنگ آورند.

در این گزارش، به نقل یکی از تحلیلگران مشهور اسرائیلی گفته می‌شود: حمله به شبکه‌های رایانه‌ای ایران، نقطه عطف تاکتیک مبارزه‌ای اسرائیل علیه تهدید اتمی ایران است.
در این باره، «کورسور» نیز به نقل از وی اطلاع می‌دهد که چنین تاکتیکی، عاملی مهم هم از نظر جمع‌آوری اطلاعات و هم در هنگام عملکردهای تهاجمی به شمار می‌رود.

«ای.بی.سی» در ادامه می‌نویسد: کارشناسان بین‌المللی بر این باورند که هم‌اکنون اداره جاسوسی اسرائیل، به کار نفوذ در شبکه‌های رایانه‌ای سیستم‌های اتمی ایران مشغول است. اسرائیل این فعالیت‌ها را به این خاطر انجام می‌دهد تا با انتقال ویروس به آنها، این سیستم‌ها را مختل سازد. یکی از اعضای اسبق کابینه نظامی ـ سیاسی اسرائیل که نخواست نامش فاش شود، اعلام کرد: ما به این نتیجه رسیدیم که ایرانی‌ها نسبت به اختلالات در سیستم‌های خود بسیار حساس هستند و ما هم در همین راستا رفتار می‌کنیم.

در این گزارش، همچنین خاطر نشان شده است که در عملیات نابودی رآکتور کره شمالی در خاک سوریه که بنا بر اطلاعات منابع خارجی توسط اسرائیل در ماه سپتامبر سال 2007 صورت گرفت، در خود بخش جنگ رایانه‌ای را گنجانده بود. به گفته منبع آگاه اسرائیل، همین عامل تأمین کننده موفقیت عملیات شد.

وی توضیح داد: سوریه دارای یکی از مدرنترین سیستم‌های دفاع هوایی در منطقه است، اما در هر حال، هیچ هواپیمایی برای مقابله پرواز نکرد و هیچ موشکی هم شلیک نشد.

با وجود امکاناتی که جنگ رایانه‌ای، می‌تواند داشته باشد کارشناسان بر این باورند که چنین تدابیری تنها برای مدتی می‌توانند گسترش برنامه اتمی ایران را دچار مشکل کند.

در همین حال، منابع سری اسرائیلی اعلام کرده‌اند، تاکنون هیچ توفیقی در این حملات نداشته‌اند و از امنیت شبکه‌های رایانه‌ای اطلاعاتی ایران ابراز شگفتی کرده‌اند.

به نظر می‌رسد، این موضوع باید با حساسیت بیشتری مورد توجه مسئولان تأمین امنیت شبکه‌های رایانه‌ای و به ویژه بخش‌هایی که دارای اطلاعات حساس است، قرار گرفته و آمادگی لازم برای مقابله با نفوذ احتمالی ایشان به شبکه‌های رایانه‌ای کشورمان ایجاد شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۲۰:۰۱

باشه اگه اونا اينجور ميخوان بچرخن تا بچرخيم. همون بلايي رو كه سر رايانه هاي پنتاگون درآوردن سر رايانه هاي اونا در ميآريم البته به مراتب بد تر از اونا...پس به اسرايليهاي احمق توصيه ميكنم پا روي دم شير نذارن

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۹:۳۳

هیچ وقت دزد اگه بخواد دزدی کنه نمیگه من شب میام خدمتتون دزدی

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۹:۰۶

استاد
معلم املا و انشا
ای کوه فهم شعور و کمالات
شما و امثال شما اندازه همه ما پاپتی ها و عقب مونده ها میفهمین برای کل ایران کفایت میکنه زیاد خودتو اذیت نکن نگرانتم .
به دوستانی هم که غ و ق براشون شده سوژه عرض میکنم این چیزها اهمیتی نداره مهم ادعا ها و بلوف های اسرائیله که بدبختانه یک مشت بی ریشه خود فروخته تمام دلخوشیشون شده همین اسرائیلیات .

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۸:۳۶

یک اسراییلی که برای خرابکاری در شبکه ایتنرنتی ایران نفوذ کرده بود خود را به شرکت مخابرات تسلیم کرد وی که از سرعت فوق العاده عجیب اینترنت و اس ام اس و صدو هیجده در ایران شوکه شده بود اعتراف کرد که قادر به انجام هیچ کاری نشده و بهتر دیده که خود را تسلیم کند تا دنیا را از سرویس های محیر العقول شرکت مخابرات مطلع کند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۷:۵۸

این که میگن "تاکنون هیچ توفیقی در این حملات نداشته‌اند " یعنی به احتمال زیاد داشته اند
به خواب خرگوشی فرو نرید
امنیت شبکه های کامپوتری تو ایران پایین هست

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۷:۴۳

آها گفتم، کار همین ... هاس که سیستم پیامک 20 روزی قطع شد!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۷:۲۰

صهیونیستها نیازی نیست این همه زحمت بخودشان راه بدهند موسوی وخاتمی توسط تابناکیهاتمام اطلاعات واسنادرا مفت ومجانی دراختیارشان میگزارند

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۷:۱۵

بشغاب را اينطوري (بشقاب) مينويسن نكنه شما از مريخ اوميدي ؟!

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۶:۲۹

دوست عزیز نقشه جنگنده رو دزدیدی
یه کپی A3 هم واسه ما بگیر.

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۶:۲۸

فکر کردن با دسته کورا طرفن.پوستشون کندست.

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۶:۱۹

اينو مي نويسم اما نكنه يك وقت خلاف مرامتان مثل 7 كامنت قبلي كه درجش نكرديد، درجش كنيد!!!
اين موضوع چند دليل مي تواند داشته باشد:
1- تو ايران شبكه درست و درمون اطلاعاتي وجود ندارد كه آنها بعد از نفوذ بتوانند يك اطلاعاتي را بدست بياورند و يا آنرا مختل كنند.
2- آنها در شبكه هاي اطلاعاتي ما جا خوش كردن و اينطوري مي خواهند رد گم كنند
يادآوري مي كنم اسرائيلي ها اگر نگوئيم در تمام مي توان گفت در اغلب گروه هاي طراحي سيستم عامل ها و تجهيزات امنيتي ، پايگاه داده ها و . . . مشاركت دارند و قطعا از نقاط ضعف و درهاي مخفي آنها با خبر هستند ما خودمان را نبايد گول بزنيم ما در اين زمينه ها كم كار كرديم اما داراي ادعاهاي بزرگ هستيم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۶:۰۷

چقدر راحت مي شود شخصيت كامنت دهنده را از متن نوشته شده تشخيص داد. اون يكي هنوز حرفهاي بي ادبانه اي كه در كوچه از بچه هاي بد محله ياد گرفته بود مورد استفاده قرار مي دهد. و اين يكي هنوز املاي درست ظرفي كه هر روز در آن غذا مي خورد نمي داند. معلوم است كه اين چنين نظراتي چقدر اهميت دارند. اگرچه در سايت منعكس نمي كنيد اما همينقدر كه خودتان بخوانيد كافي است.

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۶:۰۴

اونا فکر کردن که اینجا هم مثل خودشان است نمی دونن ما همه چی رو با چرتکه حساب می کنیم

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۶:۰۲

بشغاب??????

Obash hezb al shytan farsi ham balad nist

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۵:۴۵

اسرائیل به قول آقا غلط میکنه یه همچین کارهایی بکنه

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۵:۲۹

یک روز میگن در 60 ثانیه همه چیزو نابود میکنیم !
فرداش میگن با جنگ الکترونیک برق ایران رو قطع میکنیم !
امروز هم میگن با جنگ سایبر برنامه هسته ای رو مختل و نابود میکنیم !
حتما فردا هم میگن به مریخیها میگیم با بشغاب پرنده هاشون به ایران حمله کنن !

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۵:۲۱

حالا اونا یه چیزی می گن شما چرا چاپش می کنید
آخه ایران و چه به شبکه رایانه ای اتمی
نکنه شما تازه از خارج اومدید؟
مگه پروژه لینوکس ملی رو ندیدید چی شد؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۴:۴۴

باداشتن نخبگان رايانه اي در كشور بايستي مقابله به مثل كنيم

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۴:۲۴

ما منتظریم . فقط باید به این مسئله توجه کرد که هر کانال نفوذی به صورت معبری دو طرفه است.

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۴:۱۲

اسراييل بهتر است تمبان خود را در لبنان
بالا بكشد تا جاسوسهاش يكي بعد از ديگري طعمه اطلاعاتچي هاي حزب الله نشوند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۴:۱۲

بابا اينا را ولللش!!! ببينيد كي به مخابرات نفوذ كرده كه پيامك ها و ارتباطات راه دور را قطع كرده است، اوناي ديگه پيشكش!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۲۱ ۱۳:۵۶

خوب زیاد مهم نسیت اگه اونا این طوری میکنن ما هم میریم نقشه های جنگنده های آمریکایی را میدزدیم
خدا بزرگ است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.