آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
0بازدید

توهین وزیر دفاع صربستان به یک خبرنگار زن

احزاب مخالف دولت و اصحاب رسانه در صربستان پس از آن که وزیر دفاع این کشور اظهارات توهین‌آمیز علیه یک خبرنگار زن مطرح کرد خواهان استعفای وی شدند.

احزاب مخالف دولت و اصحاب رسانه در صربستان پس از آن که وزیر دفاع این کشور اظهارات توهین‌آمیز علیه یک خبرنگار زن مطرح کرد خواهان استعفای وی شدند.

به گزارش ایسنا،‌ به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، براتیسلاو گاسیچ، وزیر دفاع صربستان روز یکشنبه به طور ناگهانی به یک خبرنگار زن تلویزیون این کشور که تلاش می‌کرد جلوی دید دوربینهای دیگر را نگیرد توهین زشتی کرد.

امروز (دوشنبه) احزاب مخالف دولت و اتحادیه خبرنگاران مستقل صربستان خواهان کناره گیری گاسیچ از سمتش شدند. حزب چپ‌گرای دموکراتیک نیز اظهارات گاسیچ را "خشونت زبانی و توهین جنسی" خواند.

همچنین یک سازمان ناظر بر برابری در این کشور نیز این اظهارنظرهای گاسیچ را "غیر قابل پذیرش و توهین‌آمیز" خواند.

گاسیچ به طور علنی از این خبرنگار عذرخواهی کرده و گفت، صادقانه از بابت آنچه که بر زبان آورده متاسف است.

آلکساندر ووچیچ، نخست وزیر صربستان نیز گفت از بابت رفتار شرم‌آور گاسیچ شوکه شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.