گزارش
مهدوی کیا با اختلاف بهترین هافبک راست ایران شد/تیم منتخب پرسپولیسی
با شرکت یک میلیون و ۵۳۴ هزار نفر مهدوی کیا با ۷۷ درصد آرا عنوان بهترین هافبک راست پس از انقلاب را به دست آورد و پس از او نوازی با ۱۱ درصد، نامجومطلق با ۸ و کرمانی مقدم با ۳،۶ درصد آرا دوم تا چهارم شدند.

نظرسنجی پیامکی دیشب برنامه 90 به انتخاب برترین هافبک راست بعد از انقلاب فوتبال ایران اختصاص داشت .
به گزارش تابناک ورزشی، مخاطبان برنامه گزینههایی نظیر مرتضی کرمانی مقدم، مهدی مهدویکیا، مجید نامجو مطلق و محمد نوازی را پیشرو داشتند که طبق انتظارات و پیش بینی ها مهدوی کیا با اختلاف این عنوان را به دست آورد اما هافبک با تکنیک و خلاقی چون نامجومطلق نتوانست رای لازم را بیاورد.
با پخش آخرین نتایج نظرسنجی برنامه این هفته نود ساعت ۱:۴۰ بامداد به پایان رسید. در پایان با شرکت یک میلیون و ۵۳۴ هزار نفر مهدی مهدوی کیا با ۷۷ درصد آرا عنوان بهترین هافبک راست پس از انقلاب را به دست آورد و پس از او محمد نوازی با ۱۱ درصد، مجید نامجومطلق با ۸ و مرتضی کرمانی مقدم با ۳،۶ درصد آرا دوم تا چهارم شدند.
به این ترتیب یکی دیگر از پست های تیم منتخب فوتبال ایران در چهاردهه اخیر به یک پرسپولیی رسید تا استقلالی ها همچنان با جواد زرینچه تنها صاحب یک نماینده در این تیم مردمی باشند. نکته عجیب در پایان نظرسنجی دیشب قرار گرفتن نامجومطلق پشت سر نوازی است که به اعتقاد کارشناسان نامجو به مراتب از بعد فردی بهتر از نوازی بود اما به دلیل فاصله زمانی و احتمالا ناشناس بودن در نسل جوان رای لازم را نیاورد.






تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.