آمادگی پیونگیانگ برای مذاکره مستقیم با سئول
رهبر کره شمالی از آمادگی کشورش برای انجام مذاکرات مستقیم با همسایه جنوبی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۴ 02 January 2016
کد خبر: ۵۵۷۹۰۳
| ۱۲ دی ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۴ 02 January 2016
| رهبر کره شمالی از آمادگی کشورش برای انجام مذاکرات مستقیم با همسایه جنوبی خبر داد.
به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی گفت کشورش حاضر است با انجام مذاکرات مستقیم با کره جنوبی مناسبات خود را با این کشور بهبود بخشد.
وی طی سخنانی به مناسبت چهارمین سالگرد به قدرت رسیدنش در کره شمالی، به جزئیات بیشتر این موضوع اشاره ای نکرد. رهبر کره شمالی اولویت اصلی کشورش در سال جدید میلادی را بهبود شرایط اقتصادی کشور عنوان کرد.
کیم جونگ اون در نطق ۳۰ دقیقه ای خود که از شبکه تلویزیون دولتی کره شمالی پخش شد اظهار داشت: ما برای گفتگو با هر فردی که به دنبال صلح و اتحاد باشد، آمادگی داریم.
هر چند این اظهارات واکنش مقامات سئول را در پی نداشت اما برخی از گروه های سیاسی کره جنوبی اذعان کردند رهبر کره شمالی این بار از لحن ملایم تری نسبت به سخنرانی های پیشین خود استفاده کرده است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.