آخرین خبرراهکار جدید چین برای حل اختلافات ایران و آمریکا
1بازدید

روش عجیب ژاپنی‌ها برای فرار از فشارهای عصبی

این روزها بعضی از ژاپنی ها برای از بین بردن فشار روانی و رها شدن از تنش‌های روزانه به مدی عجیب‌وغریب به نام «زِنتای» روی می‌آورند.

روش عجیب ژاپنی‌ها برای فرار از فشارهای عصبی
این روزها بعضی از ژاپنی ها برای از بین بردن فشار روانی و رها شدن از تنش‌های روزانه به مدی عجیب‌وغریب به نام «زِنتای» روی می‌آورند.

به گزارش ایلنا، این روزها دانش آموزان ژاپنی و برخی از طبقات دیگر جامعه به‌منظور از بین بردن فشار روانی و رها شدن از تنش‌های روزانه به مدی عجیب‌وغریب به نام «زِنتای» روی می‌آورند. زنتای نام گروهی از افراد مختلف در هر رده‌ی سنی است که با پوشیدن لباس‌های کشی تمام بدن خود را می‌پوشانند و در انجمن‌های اینترنتی، کلوب، مهمانی شام و یا حتی در خیابان همدیگر را ملاقات می‌کنند.

مسخره به نظر می‌رسد اما این لباس‌های تنگ واقعاً به کم شدن استرس کمک می‌کنند، زیرا چنین رفتاری احتمالاً در انجمن‌های رده‌بالا موردپذیرش نیست. بسیاری از پیروان زنتای این مد را نوعی رهایی از فشارهای زندگی در جامعه‌ی ژاپن می‌دانند؛ جامعه‌ی محافظه‌کاری که اتحاد و سنت را بر تمایلات شخصی برتری می‌دهد.

حس آزادی و حالت ناشناس بودن که این لباس‌های کشی به افراد می دهد، باعث جذب بسیاری از مردم شده است. مردم چهره فرد را نمی‌بینند و خود فرد هم به‌سختی چهره‌ی مخاطبانش را می‌بیند؛ بنابراین چه معلم باشید چه خادم ملت در این لباس بی‌هویت می‌شوید و واقعیت درونی‌تان خودش را نشان می‌دهد.

در حال حاضر حدود 3000 زنتاییس در توکیو وجود دارند و روزبه‌روز عده بیشتری به این گروه می‌پیوندند.

ایکو دیابو، پروفسور دانشگاه میرای تصور می‌کند که مدِ پوشیدن لباس‌های کشی کاملاً پوشاننده بدن ممکن است یک حس رهایی اجتماعی باشد. در ژاپن بسیاری از مردم احساس گم‌گشتگی می‌کنند؛ احساس می‌کنند قادر به پیدا کردن نقش خود در جامعه نیستند. آن‌ها الگوهای انسانی بسیاری دارند و نمی‌دانند دنباله‌رو چه کسی باشند.

{$sepehr_album_22545}

0000

0000
0000
0000
0000
0000
0000

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سعیده۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۱۴:۵۰

روش بسیار خوبیه ، بسیاری دغدغه ها که در طول روز با آن ها مواجهیم مثل رنگ لباس یا مدل مو و .. از بین میره

ناشناس۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۱۰:۱۶

ترسناكه!

ناشناس۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۹:۴۰

برگشتن به بالماسکه های قرن 18 اروپا

ناشناس۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۹:۲۹

اللهم اشف کل مریض!

saeed۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۹:۲۸

چطوری نفس میکشن؟!

ناشناس۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۹:۰۱

خوش به حالشون. همه ترکه ای و لاغر هستن.

ناشناس۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۸:۵۶

بابا اینا که خودشون استرس زا هستن!

ناشناس۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۸:۵۰

گیر دادی به این ژاپنیا

شاهد۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۸:۴۹

جامعه به شدت ماشینی و توسعه یافته و بهتر بگوییم توسعه زده ، این نوع رفتارها که به لحاظ اجتماعی و رفتاری پسندیده نیست قابل پیش بینی است ،جامعه ای که فقط کار می کند تا زندگی کند چنین پدیده ای قابل درک است.

عشق اروپا۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۸:۳۴

بحران هويت... فرار آدمي از خودش...
هر جامعه اي مشكلات دروني خودش را دارد... راستي ما ملت شادتري هستيم يا ژاپني ها با اين همه پيشرفت...؟؟؟؟!!!!

سید۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۸:۱۶

ژاپن، استرس؟ ؟ ؟ استرس؟
کم آبی دارن؟ تو حصرت و خونه و ماشین هستن؟
حقوقشون کمه؟ کرایه خونه اشون بالاست؟؟ استرس؟ژاپنی ها و استرس؟؟؟
یک هفته بیان ایران ببینن استرس چیه همه قدر عافیت رو میدونن!

مری۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۸:۱۴

اگه ما ایرانیا می‌خواستیم - برای کم شدن استرس‌هامون این کار رو بکنیم- فکر کنم 85 درصد مردم باید این لباس‌ها رو هر روز می‌پوشیدیم!!

بنده خدا۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۸:۱۴

پوشش خطرناكيه اگه براي مقاصد تروريستي به كار گرفته شود

مانا۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۸:۰۱

سلام خوبه نوشتین "در حال حاضر حدود 3000 زنتاییس در توکیو وجود دارند"3000نفر تو کل جمعیت حدود 36میلیون نفری منطقه شهری توکیو. الان این یعنی معرفی و تبلیغ این روش؟

ناشناس۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۸:۰۰

بفرما اینم از ژاپنیا که بعضیا فکر میکنن صاف از آسمون افتادن پایین
اینا از غربیا هم بدبخت ترن

ناشناس۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۱۴:۱۱

حتما تو خوبی‌!!

ناشناس۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۱۳:۱۴

همه دنیا بدبختن فقط ما خوبیم

ناشناس۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۷:۵۴

از کجا دارن می بینن؟ بشر بیچاره

ناشناس۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۷:۴۲

خب ؛ مبارکه...
بعد از ساپورت ؛ حالا نوبت زنتای شد.
از فرداست که تمام لباس فروشی ها زنتای بفروشن و مردم ایران هم که شدیداً به کاهش استرس و پیدا کردن نقش انسانی شون در اجتماع علاقه مند هستن ، زنتای پوش بریزن تو خیابون.

ناشناس۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۷:۱۷

واسه آدم هاي لاغر فقط خوبه نه ما كه...

ناشناس۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۶:۵۳

آخی !!!!پس بگو ما اینجا این همه ساپورت و لباس اندامی پوش داریم اینها استرس و فشار های روانی را از خودشون دور میکنن !!!

ناشناس۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۱۲:۲۷

نكته در پوشيده بودن صورت اينهاست، و با ناشناحته بودن از قيد و بند سنتها راحت شده و خود واقعي را نشان داده و استرس كم مي‌شود.

ناشناس۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۰۱:۳۹

عالیه

ناشناس۱۳۹۴/۱۰/۲۸ ۱۴:۱۰

با این لباس همه گم میشن
فقط میتونی همه رو با اسم زنتازی صدا کنی
آهای زنتازی ...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.