رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرجنگ با ایران ترامپ را در انتخابات زمین‌گیر کرد
1بازدید
۰

پلمب ۱۳صرافی غیرمجاز

مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی از پلمب ۱۳صرافی غیرمجاز خبر داد.

سیدعبدالمجید اجتهادی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، با اعلام این خبر گفت: مطابق قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز خرید و فروش ارز باید در صرافی‌های مجاز صورت گیرد.

وی افزود: هر گونه خرید و فروش یا حمل و نگهداری ارز به صورت غیرمجاز تخلف محسوب شده و مرجع رسیدگی به این تخلف سازمان تعزیرات حکومتی است.

مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات تصریح کرد: بر اساس گزارشی که از بانک مرکزی دریافت کردیم 13 صرافی به صورت غیرمجاز فعالیت می‌کردند که امروز پلمب شدند، همچنین بر اساس اسناد و مدارک هر میزانی که این صرافی‌ها ارز خرید و فروش کرده باشند به همان میزان جریمه خواهند شد.

اجتهادی با بیان اینکه این صرافی‌ها در خیابان جمهوری، خیابان فردوسی و چهارراه استانبول بود، تأکید کرد: در بررسی‌ها مشخص شد که این 13 صرافی غیرمجاز نقش اساسی در تأمین ارز غیرقانونی بازار داشتند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.