آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
3بازدید

همکاری ۳۰ هزار خارجی با داعش از ۱۰۰ کشور

بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی سازمان ملل متحد، در حال حاضر حدود 30 هزار شهروند خارجی از بیش از 100 کشور جهان در حال همکاری با گروه تروریستی داعش هستند.

جفری فلتمن، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سیاسی در یک نشست شورای امنیت این سازمان گفت: آمارهای سازمان ملل متحد نشان می‌دهد که در حدود 30 هزار تبعه خارجی از بیش از 100 کشور عضو سازمان ملل متحد با گروه تروریستی داعش همکاری دارند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وی در ادامه گفت: جذب نیروهای مختلف از سوی داعش فرآیندی است که همچنان ادامه دارد و این فرآیند به ویژه در میان جوانان در کشورهای در حال توسعه و توسعه‌یافته پیگیری می شود.

معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سیاسی گفت: تخمین زده می‌شود که حدود 30 هزار تروریست خارجی از طبقات اجتماعی و اقتصادی مختلف با داعش و گروه‌های وابسته به آن همکاری می کنند.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی توسعه گسترده داعش در غرب و شمال آفریقا، خاورمیانه و جنوب و جنوب شرق آسیا مایه نگرانی بسیار است. فلتمن تاکید کرد که بان کی مون خواهان اقدام یکپارچه در مقابل این تهدید مشترک است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.