آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
2بازدید

تکذیب ادعای بازداشت نیروهای سپاه و حزب‌الله

یک منبع آگاه سازمان امنیت ملی یمن، ادعای بازداشت جمعی از نیروهای سپاه پاسداران و حزب‌الله لبنان در این کشور را تکذیب کرد.

یک منبع آگاه سازمان امنیت ملی یمن، ادعای بازداشت جمعی از نیروهای سپاه پاسداران و حزب‌الله لبنان در این کشور را تکذیب کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در پی انتشار خبری در برخی رسانه‌ها مبنی بر اینکه منصور هادی رئیس جمهور فراری یمن ادعای «بازداشت تعدادی از نیروهای سپاه پاسداران ایران و حزب الله لبنان در یمن و آزادی آنها توسط حوثی‌ها» را مطرح کرده است، یک منبع آگاه در سازمان امنیت ملی یمن، در گفتگو با خبرنگار مهر این ادعا را تکذیب کرد.

این منبع آگاه با اشاره به توافق صورت گرفته میان طرف‌های درگیر برای کناره‌گیری منصور هادی و حضور معاون وی (خالد بحاح) در مذاکرات یمنی – یمنی، این ادعاها را فرار به جلو و نوعی عملیات روانی از سوی منصور هادی توصیف کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.