آخرین خبرکلاهبرداری جدید به بهانه فروش اقساطی خودرو
4بازدید
۳

ترامپ: لازم باشد قوانین‌بین‌المللی را نقض می‌کنم

نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: برای مبارزه با تروریسم، هر قانون بین المللی را زیر پا خواهم گذاشت.

نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: برای مبارزه با تروریسم، هر قانون بین المللی را زیر پا خواهم گذاشت.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، دونالد ترامپ نامزد پیشتاز حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خواستار تصویب قانونی برای شکنجه مظنونین به حوادث تروریستی شد.

ترامپ در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز گفت: من با شکنجه مخالف هستم ولی می خواهم با قانون زندگی کنم. وقتی داعش قانون را رعایت نمی کند ما هم باید بر اساس قانون آنها را مجازات کنیم.

ترامپ در گفتگو با فاکس نیوز که پیش از مصاحبه با این شبکه را  تحریم کرده بود، افزود: باید قانون تصویب شود که تمام مظنونین همکاری کننده با تروریست ها شکنجه شوند.

نامزد جمهوری خواه آمریکایی در جریان مبارزات انتخاباتی خود گفته بود که در صورت پیروزی قوانین مربوط به ضد تروریسم را در کشور تشدید خواهد کرد. اظهارات ترامپ درباره افزایش قوانین مربوط به ضد تروریسم از سوی محافل آمریکایی محکوم شده است.

ترامپ در سخنانی نیز گفته بود در صورت رسیدن به پست ریاست جمهوری در صورت لزوم قوانین بین المللی را برای شکست دادن تروریست ها زیر پا خواهد گذاشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۱۲/۱۷ ۱۱:۰۱

خدا کنه رییس جمهور بشه تا ببینیم چه غلطی می خواد بکنه. یکسره شعار می ده.

رهزن سلامت۱۳۹۴/۱۲/۱۷ ۱۰:۲۸

ترامپ: لازم باشد احمدی نژاد بازی در میاورم!

ح-ف۱۳۹۴/۱۲/۱۷ ۰۹:۴۸

اين فاشيستو انتخاب کنيد ببينِم ايشان چه غلطی می کند ديوانه قدرت وشهرت

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.