آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
0بازدید

هلاکت ۱۵۰ عضو الشباب در حمله پهپاد آمریکایی

وزارت دفاع آمریکا از کشته شدن تعداد زیادی از اعضای گروه تروریستی الشباب در حمله پهپاد این کشور خبر داد.

هلاکت ۱۵۰ عضو الشباب در حمله پهپاد آمریکایی
وزارت دفاع آمریکا از کشته شدن تعداد زیادی از اعضای گروه تروریستی الشباب در حمله پهپاد این کشور خبر داد.

به گزارش ایلنا به نقل از راشا تودی، پنتاگون اعلام کرد در حمله پهپاد آمریکایی به مواضع الشباب در سومالی بیش از ۱۵۰ نفر از اعضای این گروه تروریستی کشته شدند.

 

گفته می‌شود پهپاد آمریکایی به اردوگاه آموزشی شبه نظامیان الشباب حمله کرده و مواضع این گروه تروریستی را بمباران کرده است.

 «سروان جف دیویس» سخنگوی پنتاگون گفت: «نیروهای الشباب در این اردوگاه برای انجام یک حمله گسترده در حال آموزش بودند. آن‌ها قرار بود به زودی اردوگاه را ترک کنند و تهدید جدی برای نیروهای آمریکا و اتحاد آفریقایی محسوب می‌شدند.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.