آخرین خبرقیمت طلا و سکه امروز 13 آبان / بازار طلا و سکه در وضعیت قرمز!
3بازدید

ترافیک سنگین در آزادراه تهران-کرج-قزوین

رئیس پلیس راه استان البرز از ترافیک سنگین در آزادراه تهران -کرج -قزوین خبرداد.

 رئیس پلیس راه استان البرز از ترافیک سنگین در آزادراه تهران -کرج -قزوین خبرداد.

سرهنگ رضا اکبری شامگاه شنبه در گفت وگو با ایرنا، افزود: این بار ترافیکی درخط شمالی بزرگراه تهران - کرج محدوده خاتم تا پل فردیس و آزادراه کرج -قزوین درمحدوده پل فردیس تا ترمینال شهید کلانتری سنگین است .

وی اضافه کرد: در خط جنوبی آزادراه تهران - کرج -قزوین ترافیک عادی گزارش شده است .
اکبری گفت : اکنون وضعیت ترافیک در جاده کرج - چالوس روان است .

وی با توجه به تعطیلی روز یکشنبه واجرای محدودیت ترافیکی درجاده کرج -چالوس یادآورشد: تردد وسیله نقلیه ازساعت 14روز یکشنبه 23 اسفند ماه الی ساعت 24همان روز از کرج به سمت مرزن آباد ممنوع است.

سرهنگ اکبری افزود: همچنین تردد وسیله نقلیه ازساعت 17.30 الی 24 همان روز ازمرزن آباد به سمت کرج یک طرفه می شود.

وی خاطرنشان کرد : رانندگان هنگام سفر بویژه در محورهای کوهستانی علاوه بر مقررات راهنمایی ورانندگی ، تجهیزات ایمنی و وسایل گرمازا به همراه داشته باشند تا با مشکل مواجه نشوند.

وی بیان داشت : اطمینان از سلامت فنی خودروها لازمه سفرهای برون شهری به ویژه حرکت در مسیرهای کوهستانی و برفگیر است که رانندگان به آن توجه کنند.

رئیس پلیس راه استان البرز گفت: مرکز کنترل ترافیک پلیس راه ناجا با شماره تلفن 88255555 به صورت شبانه روز پاسخگوی وضعیت راه های کشور و آماده امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی است.

استان البرز دارای یک هزار و500 کیلومتر آزاد راه ، بزرگراه ، راه اصلی و فرعی است که 18 درصد ترافیک کشور مربوط به جاده های این استان می باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.