آخرین خبرراهکار جدید چین برای حل اختلافات ایران و آمریکا
1بازدید

امضای تفاهم‌نامه با بزرگترین شرکت نفتی آلمان

شرکت ملی نفت ایران و «وینترسهل» آلمان تفاهم نامه همکاری مشترک برای مطالعه چهار میدان نفتی امضا کردند.

به گزارش مهر، رکن الدین جوادی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و «ماریو مهرن» (Mario Mehren) مدیرعامل شرکت وینترسهل (Wintershall) آلمان، بعدازظهر امروز (سه شنبه؛ ٢٤ فروردین ماه) تفاهم نامه همکاری مشترکی را امضا کردند.

بر مبنای این تفاهمنامه، شرکت وینترسهل از حدود یک ماه آینده مطالعات خود را روی چهار مخزن نفتی واقع در غرب ایران آغاز می کند.

شرکت وینترسهل (Wintershall) که در حوزه بالادستی و در زمینه استخراج نفت و گاز فعالیت می کند، از شرکتهای زیر مجموعه شرکت بی ای اس اف (BASF) بزرگترین شرکت صنایع شیمیایی جهان است.

شرکت وینترسهل در سال ۱۸۹۴ راه‌اندازی شد و در حال حاضر زیرمجموعه‌ای از شرکت ب آ اس اف می‌باشد و به‌عنوان بزرگترین شرکت نفت و گاز آلمان شناخته می‌شود. دفتر مرکزی این شرکت در شهر کاسل، آلمان قرار دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۱/۲۴ ۲۲:۱۵

بعنوان کسی که ۴ سال با شرکتهای لرزه نگاری و حفاری آلمانی در ایران و قطر کار کرده ام باید بگویم که در زمینه مطالعات میدانی مخازن، شرکتهای آلمانی از بدترین شرکتهای دنیا هستند و به همین دلیل در سایر نقاط دنیا خبری از آنها نیست. نقطه قوت آلمانیها در این صنعت نه نحوه برداشت اطلاعات در محل بلکه پردازش اطلاعات در کشور خودشان است. و انشا.. که این قرارداد هم فقط مطالعاتی و نه عملیاتی باشد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.