آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
1بازدید

دفاع انگليس از حضور سفيرش در مراسم تحلیف

اگرچه سايمون گس، سفير انگليس در مراسم (تحليف محمود احمدي نژاد، رييس جمهور ايران) حضور داشت اما انگليس براي احمدي نژاد پيام تبريك ارسال نخواهد كرد.

وزارت امور خارجه انگليس از حضور سفير كشورش در مراسم تحليف محمود احمدي نژاد دفاع كرد و "ديپلماسي واقع بين" را براي برخورد با ايران لازم دانست.

به گزارش ايسنا، وزارت امور خارجه انگليس در بيانيه اي اعلام كرد كه اگرچه سايمون گس، سفير انگليس در مراسم (تحليف محمود احمدي نژاد، رييس جمهور ايران) حضور داشت اما انگليس براي احمدي نژاد پيام تبريك ارسال نخواهد كرد.

در اين بيانيه با ادعاي" نقض حقوق بشر" در وقايع پس از انتخابات رياست جمهوري ايران افزود كه موضع انگليس در خصوص اين موضوع روشن بوده و "نسبتا به اين دليل بود كه ايران مستمرا انگليس را براي انتقاد شديد برگزيد و به دفعات از ما به خاطر مواضع‌مان گلايه كرد."

در ادامه اين بيانيه مداخله جويانه آمده است كه با اين حال مسايلي جدي وجود دارد كه لازم است انگليس در خصوص ايران به آنها بپردازد؛ از جمله نگراني هاي مشروع و ضروري جامعه بين المللي در خصوص برنامه هسته‌يي ايران " و اوضاع" بسيار نگران كننده حقوق بشر."

در اين بيانيه آمده است: تلاش براي پيشرفت در اين مسايل مشكل اما حياتي مستلزم ديپلماسي واقع بينانه است. اين به معناي روال عادي اوضاع در رابطه با ايران نيست بلكه به معناي آن است كه كانال‌هاي ارتباطي بايد باز نگهداشته شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.